Αυτή είναι η σειρά του Netflix που έχει καθηλώσει τους συνδρομητές – ΒΙΝΤΕΟ

Οι τελευταίοι 18 μήνες άλλαξαν ριζικά τις ζωές και τις καθημερινές συνήθειες των ανθρώπων σε όλον τον κόσμο. Η καραντίνα -που ευτυχώς αποτελεί πλέον παρελθόν- οδήγησε σε μία νέα πραγματικότητα για τη διασκέδαση μέσα στο σπίτι.

Το Netflix έπαιξε πρωταγωνιστικό ρόλο για να περάσουν με τον καλύτερο τρόπο οι ατελείωτες ώρες μέσα στο σπίτι. Η δημοφιλής πλατφόρμα ανανέωνε συνεχώς το περιεχόμενό της προκειμένου οι συνδρομητές να έχουν πάντα κάτι νέο να δουν.

Η κανονικότητα μπορεί να επιστρέφει σιγά σιγά, αλλά το Netflix δεν δείχνει καμία διάθεση να σταματήσει να προσφέρει το καλύτερο στους χρήστες του.

Sex/Life: Η νέα σειρά που έχει καθηλώσει τους συνδρομητές σε όλον τον κόσμο

Εδώ και λίγες ημέρες κυκλοφόρησε η νέα δραματική σειρά του Netflix, “Sex/Life”, και έχει κάνει πάταγο. Έγινε πολύ γρήγορα trend στα social media, με όσους παρακολουθούν τη σειρά να μην μπορούν να σταματήσουν να μιλούν για αυτή.

Η πλοκή της σειράς

Μία μητέρα δύο παιδιών (Μπίλι), αναπολεί το τολμηρό παρελθόν της στη Νέα Υόρκη, εστιάζοντας στη σχέση που είχε με έναν ιδιοκτήτη δισκογραφικής εταιρείας. Ο γάμος και η σεξουαλική ζωή με τον άνδρα της περνάει κρίση. Απογοητευμένη από την έλλειψη πάθους στον γάμο της, η Μπίλι κρατά ημερολόγιο και δεν μπορεί να βγάλει απ’ το μυαλό της τις ερωτικές περιπέτειες με τον πρώην της, ο οποίος επιστρέφει στη ζωή της.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ