Φόνοι Στο Καμπαναριό – Περικλής Αλμπάνης: «Δεν υπάρχουν κωμωδίες γιατί δεν μπορείς να σατιρίσεις πολλά πλέον»

Συνέντευξη στην εκπομπή Super Κατερίνα και στον Γιάννη Πουλόπουλο έδωσε ο Περικλής Αλμπάνης. Ο αγαπημένος ηθοποιός υποδύεται τον πατέρα Φανούριο στην αστυνομική κωμωδία «Φόνοι Στο Καμπαναριό», που προβάλλεται πλέον κάθε Σάββατο, στις 21:00, στον Alpha.

Ο Περικλής Αλμπάνης μίλησε για τον ρόλο του, για τις επόμενες εξελίξεις στη σειρά και αποκάλυψε το λόγο που τον έκανε να πει το «ναι» στους «Φόνους Στο Καμπαναριό».

«Με έκανε να πω το “ναι” στη σειρά ο πάτερ Φανούριος. Ο πάτερ Φανούριος θα αργήσει πάρα πολύ να καταλάβει ότι η αδελφή Αρσινόη και η Ηγουμένη Μαρία ψάχνουν κάτι που έχει σχέση με ένα έγκλημα. Ψυχανεμίζομαι ότι θα έχει μεγάλο σασπένς στο τέλος. Μέχρι τώρα παρά τον τίτλο της σειράς δεν έχω συναντήσει άλλο φόνο… Δεν το ξέρουμε ακόμα, μπορεί. Έχω βάλει τον βοηθό μου τον νεωκόρο Συμεών να παρακολουθήσει τις μοναχές για να μάθω τι συμβαίνει και παθαίνει τα χίλια μύρια. Και αποφασίζει στη συνέχεια και ο πάτερ Φανούριος να τις παρακολουθήσει ο ίδιος. Ανακαλύπτω το σκοτεινό παρελθόν της Ηγουμένης Μαρίας σιγά σιγά και το λέω και στον Κύριό μου γιατί το παρελθόν της δεν είναι αρκετά καλό, γι’ αυτό την παρακολουθώ, για να δω μέχρι που θα φτάσει το κακό», είπε ο γνωστός ηθοποιός.

Ο Περικλής Αλμπάνης σχολίασε και το γεγονός ότι φέτος δεν προβάλλονται πολλές κωμωδίες, με τη μυθοπλασία να περιορίζεται σε δραματικές σειρές και σήριαλ εποχής: «Δεν μπορώ να το εξηγήσω, υπάρχει μεγάλη ανισορροπία, ειδικά φέτος. Μάλλον φοβούνται την κωμωδία γιατί δεν μπορείς να σατιρίσεις πολλά πράγματα πλέον».

Δείτε όσα είπε ο Περικλής Αλμπάνης στην εκπομπή «Super Κατερίνα»

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ