Φόνοι Στο Καμπαναριό – Γιωργής Τσουρής: Οι σκηνές που με ζορίζουν στη σειρά είναι αυτές που είμαι μόνος μου στο σπίτι

Καλεσμένος στην εκπομπή «Super Κατερίνα» ήταν, την Παρασκευή 27 Οκτωβρίου, ο Γιωργής Τσουρής, που υποδύεται τον ντετέκτιβ Μιλτιάδη Σοφιανό στην αστυνομική κωμωδία του Alpha, «Φόνοι Στο Καμπαναριό». Ο βραβευμένος με Χορν ηθοποιός μίλησε για την πλοκή της σειράς, τον ρόλο του, αλλά και το δραματικό στοιχείο που έχει η συγκεκριμένη κωμωδία.

Για τους Φόνους Στο Καμπαναριό, ο ταλαντούχος ηθοποιός είπε: «Σίγουρα λείπει η κωμωδία από την τηλεόραση αλλά αυτή η δουλειά έχει μια πολύ ιδιαίτερη φυσιογνωμία, έχει ένα δικό της χιούμορ οπότε ο κόσμος που είναι να επικοινωνήσει με αυτή τη σειρά, θα επικοινωνήσει και θα τη λατρέψει. Είναι μία ιδιαίτερη κωμική σειρά, δεν είναι μία καθαρόαιμη κωμωδία που έχει μόνο στόχο το γέλιο. Έχει την αστυνομική πτυχή, έχει το μυστήριο και την κινηματογράφηση-σκηνοθεσία του Αντώνη Αγγελόπουλου που είναι εξαιρετική».

Για την πλοκή της σειράς, ο Γιωργής Τσουρής αποκάλυψε: «Το αποψινό επεισόδιο είναι πολλά υποσχόμενο γιατί είναι τα στοιχεία τέτοια που στριμώχνουν πολύ την Ηγουμένη. Δεν ξέρω ποιος θα εξιχνιάσει το έγκλημα και δεν βιάζομαι να το μάθω, δεν έχω πάρει τα τελευταία επεισόδια ακόμη οπότε περιμένω με υπομονή κι εγώ να μάθω. Όλες οι μοναχές μου φαίνονται ύποπτες, όλες οι ηθοποιοί παίζουν τόσο ωραία ώστε να προκαλούν την καχυποψία. Πιο πολύ η Χρυσοβαλάντω μου φαίνεται ύποπτη γιατί είναι πολύ αθώα για να είναι στ’ αλήθεια τόσο αθώα».

Όσο για τις δύσκολες σκηνές του στη σειρά, ο ηθοποιός εξομολογήθηκε πως: «Από το 4ο επεισόδιο και για κάποια επεισόδια θα παίξει και η σύζυγος μου, η Βάλια Παπακωνσταντίνου και θα κάνει την πρώην γυναίκα μου. Οι πιο δύσκολες μου σκηνές στη σειρά δεν είναι αυτές με τις ανακρίσεις και όλη αυτή την κινητικότητα αλλά αυτές στις οποίες είμαι μόνος μου στο σπίτι, πιο προσωπικές και ίσως και πιο δραματικές στιγμές, που σε αυτόν τον τύπο που υποδύομαι κάτι του συμβαίνει και προσπαθεί να πάρει μια “ρεβάνς”».

O Γιωργής Τσουρής μίλησε και για τις δύο θεατρικές παραστάσεις στις οποίες πρωταγωνιστεί αυτό το διάστημα, το «170 Τετραγωνικά» και το «Mάκρια Από Παιδιά», ενώ αναφέρθηκε και στην επιλογή της Μαρίνας Σάττι για να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στην Eurovision 2024 καθώς και στην γυναίκα του.

Δείτε όσα είπε ο Γιωργής Τσουρής στην εκπομπή «Super Κατερίνα»

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ