Φάρμα: Τα νεύρα του Μιχάλη Ιατρόπουλου για τον Στράτο Τζώρτζογλου – ΒΙΝΤΕΟ

Τα νεύρα του Μιχάλη Ιατρόπουλου για τον Στράτο Τζώρτζογλου πολλαπλασιάζονται στο αυριανό επεισόδιο της “Φάρμας“. Όλες αυτές τις ημέρες οι δύο ηθοποιοί έχουν κοντραριστεί με αρκετές αφορμές, αλλά αυτή τη φορά το μήλον της έριδος είναι η αρχηγία. Αν και παλιοί φίλοι και συνάδελφοι φαίνεται ότι ο Μιχάλης δεν τον στηρίζει στο να πάρει το χρίσμα.

Δυνατοί και… αδύναμοι στην κούρσα για την αρχηγία θα βγάλουν ίσως έναν πιο σκληρό εαυτό. “Ποια προβλήματα υγείας έχω; Που δουλεύω σαν το γαϊδούρι” λέει ο Ιατρόπουλος στο απόσπασμα που μετέδωσε το “Πρωινο”. “Δεν δέχομαι κουβέντα, είναι απαράδεκτος” προσθέτει με κοφτό ύφος.

Ο Στράτος Τζώρτζογλου στο απόσπασμα λέει “φοβάμαι αν ο Μιχάλης έκανε κάποιο αγώνισμα, μπορεί να έμενε στον τόπο. Δεν το καταλαβαίνει ο Μιχάλης. Ο Μιχάλης πάντα παρεξηγείται. Τον σώζω τον βλάκα”.

“Ξέρεις ο Μιχάλης δουλεύει από το πρωί μέχρι το βράδυ, δεν σταματά. Και κουράζεται. Έχει ήδη κάποια θεματάκια, όπως εγώ, με τη μέση του. Αν παρακουραστεί κάποια στιγμή που θα χρειαστεί μπορεί να μην έχει τη μέση του καλά” πρόσθεσε. 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ