Φάρμα: Άγριος καβγάς του επιστάτη με την αρχηγό – Ο ύπνος, η ασέβεια και οι κατσίκες – ΒΙΝΤΕΟ

Τα αίματα άναψαν στο χθεσινό επεισόδιο της Φάρμας ανάμεσα στην αρχηγό, Μαρία Μιχαλοπούλου, και στον επιστάτη, Βασίλη Φιλίππου. Ο επιστάτης εκνευρίστηκε όταν μπήκε στο σπίτι, βρήκε όλους τους παίκτες ξύπνιους πλην της αρχηγού. Όταν ρώτησε πού βρίσκεται η Μαρία, οι συμπαίκτες της του απάντησαν ότι κοιμάται ακόμη. “Ήξερε ότι θα έρθω και κοιμάται;” αναρωτήθηκε ο επιστάτης της Φάρμας και έφυγε. Λίγο μετά η αρχηγός μπαίνει στην κουζίνα και ρωτάει πού είναι ο Βασίλης. Στη συνέχεια ο επιστάτης επέστρεψε με την ένταση και τον καβγά να ξεκινά από την ασεβή απάντηση της πρώην διαγωνιζόμενης στο GNTM. Ο Βασίλης Φιλίππου την ρώτησε αρχικά γιατί δεν βρισκόταν στη θέση της και κοιμόταν, τονίζοντάς της ότι πρέπει ως αρχηγός να βρίσκεται στη θέση της πρώτη.

Η Μαρία αφού προσπάθησε να δικαιολογηθεί, λέγοντας ότι η ομάδα ήταν όπως έπρεπε, ζήτησε να τιμωρηθεί μόνο η ίδια και όχι οι συμπαίκτες της. Ωστόσο, ο επιστάτης της ανακοίνωσε ότι θα πάρει πίσω τις κατσίκες που έφερε, αφήνοντας πλέον την ομάδα χωρίς το πολύτιμο έπαθλο.

Στη συνέχεια, η Μαρία Θωμά νευριασμένη ξέσπασε κατά της Μαρίας Μιχαλοπούλου. Η αρχηγός βρέθηκε σε πολύ δύσκολη θέση και κάποιοι συμπαίκτες της προσπάθησαν να την ηρεμήσουν, ανάμεσά τους η Μαρία Τοτόμη, ο Μιχάλης Ιατρόπουλος και η Ειρήνη Κολλιδά. «Στον γκιώνη μου εμένα ρε, για την ομάδα νοιάζομαι», δήλωσε στη γυμνάστρια την ώρα που προσπαθούσε να της εξηγήσει τη δική της άποψη.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ