Φάρμα: Η έκπληξη που θα προκαλέσει μεγάλη συγκίνηση στους παίκτες – Όλα όσα θα δούμε στα επόμενα επεισόδια

Μια νέα εβδομάδα ξεκινά για τη “Φάρμα“, με αρχηγό τη Σάσα. Η Φανή και ο Γιάννης προσπαθούν να προσαρμοστούν στη νέα τους ζωή, ενώ κάποιοι αναθεωρούν τη στρατηγική τους, καταστρώνουν από την αρχή τα σχέδιά τους και αναρωτιούνται για… ποιον χτυπά η καμπάνα και ποιοι μετρούν μέρες.

Εκτός από συνωμοτικούς ψιθύρους, όμως, η “Φάρμα” θα γεμίσει και από… δάκρυα νοσταλγίας. Μια έκπληξη, με αντικείμενα που τους στέλνουν τα αγαπημένα τους πρόσωπα, θα προκαλέσει σε όλους τους παίκτες μεγάλη συγκίνηση.

Έντονα συναισθήματα και στον αχυρώνα. Ποιο απρόσμενο ζευγάρι θα μονομαχήσει; Πόσο αναμενόμενο θα είναι το αποτέλεσμα της μονομαχίας; Ποιος θα καταφέρει να ξεπεράσει τα όρια του και να παραμείνει στη “Φάρμα”;

Τι θα δούμε την Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου, στις 21:30

  • Μετά τη μονομαχία και την αποχώρηση του Γρηγόρη, ο Κουτσαβάκης εκφράζει τα παράπονά του στη Μαρία, λέγοντάς της πως θεωρεί ότι μόνο δύο άνθρωποι τον καταλαβαίνουν στη Φάρμα, ο Μάνος και η Αθανασία. Μάλιστα, της εκμυστηρεύεται ότι σε περίπτωση που φύγει θα αφήσει αρχηγό την Αθανασία για να προκαλέσει αναταραχή.
  • Η Φανή και ο Γιάννης, οι νέοι παίκτες, προσπαθούν να προσαρμοστούν στις συνθήκες της Φάρμας.
  • Ο Αστρινός με τον Βασίλη, ελπίζοντας ότι αρχηγός θα είναι ο Αστρινός κάνουν σχέδια για τους επόμενους μονομάχους. Ποιους θα θέλανε; Θα καταφέρουν να επηρεάσουν την ομάδα για να πετύχει το σχέδιό τους;
  • Για τους μονομάχους, όμως, κάνουν υποθέσεις και ο Μάνος με την Αθανασία. Η Αθανασία δηλώνει ότι εάν βγει αρχηγός θα δώσει τη μαύρη πέτρα στη Σάσα ή τη Μαρία, ενώ ο Μάνος πιστεύει ότι αν ο νέος αρχηγός είναι ο Αστρινός θα του δώσει τη μαύρη πέτρα, γιατί δεν έχει άλλη επιλογή.
  • Ο Γρηγόρης, όμως, κάνει την «ανατροπή» και δίνει το «χρίσμα» στη Σάσα, η οποία ορίζει ως ευνοούμενη τη Φανή.
  • Ο Κουτσαβάκης αντιδρά στις εντολές της νέας αρχηγού και η Σάσα κάνει τα παράπονα της στους συνήθεις ύποπτους, στον Βασίλη και τον Αστρινό. Όμως, ο Αστρινός πιστεύει, όπως και ο Κουτσαβάκης, ότι οι ημέρες του στη Φάρμα είναι μετρημένες, ενώ ο Βασίλης θεωρεί ότι η… καμπάνα χτυπά για τον Μάνο κι ότι ήρθε η ώρα να φύγει.
  • Ο Μάνος, η Αθανασία και ο Κουτσαβάκης νιώθουν ότι οι μονομάχοι θα είναι 2 από αυτούς και προσπαθούν να καταστρώσουν ένα σχέδιο, ώστε το προαίσθημά τους να μην βγει αληθινό. Ο Μάνος λέει στον Κουτσαβάκη ότι είχε λάθος στρατηγική και όταν του δόθηκε η ευκαιρία δεν «ξεφορτώθηκε» τον Βασίλη ή τον Αστρινό.
  • Πριν την ομαδική φάση της ασυλίας, ο Αστρινός λέει ξεκάθαρα ότι στόχος του είναι να πάρει τον Κουτσαβάκη στην ομάδα του για να χάσουν και να μην έχει την ευκαιρία ο Κουτσαβάκης να κερδίσει την ασυλία.
  • Πώς θα εξελιχθεί ο αγώνας; Ποιος, τελικά, θα πάρει την ασυλία; Θα καταφέρει είτε ο Κουτσαβάκης είτε η Αθανασία να κερδίσει την ασυλία, ώστε να ανατραπούν τα σχέδια της Σάσας, του Αστρινού και του Βασίλη;

Τι θα δούμε το Σάββατο 26 Φεβρουαρίου, στις 22:00

  • Μετά από μια έντονη βροχή, το κελάρι πλημμυρίζει και η Αθανασία τρέχει για να προστατεύσει τα μήλα, που είναι εκεί, ώστε να έχουν κάτι να φάνε μιας και είναι τα μόνα που τους έχουν απομείνει.
  • Καθώς η αποστολή προχωράει, ο Κουτσαβάκης πιστεύει ότι δεν θα καταφέρουν να την ολοκληρώσουν, ενώ από την άλλη πλευρά ο Αστρινός θεωρεί ότι, τουλάχιστον το κομμάτι που έχει αναλάβει αυτός με τον Βασίλη, πάει… σφαίρα! Ποιος από τους δύο έχει δίκιο;
  • Ο Μάνος προσπαθεί, εμμέσως πλην σαφώς, να πείσει τη Σάσα να δώσει τη μαύρη πέτρα στον Κουσταβάκη γιατί από τη μια είναι κοντά στην Αθανασία, κάτι που γνωρίζει η Σάσα, και από την άλλη θέλει να μετρήσει πώς θα ψηφίσουν οι παίκτες από τη στιγμή που δεν θα είναι στις επιλογές τους ο Κουτσαβάκης. Η Σάσα, όμως, δεν αποκαλύπτει τα χαρτιά της.
  • Ο Κουτσαβάκης πιστεύει ότι θα πάρει αυτός τη μαύρη πέτρα και προκαλεί, συνεχώς, τον Αστρινό να «παλέψουν» στον αχυρώνα.
  • Η Σάσα δίνει τη μαύρη πέτρα, ο Κουτσαβάκης, ο Μάνος και η Αθανασία συνεχίζουν τα σχέδια για να σπάσουν τη δυάδα Βασίλης – Αστρινός.
  • Ποιοι θα είναι τελικά οι μονομάχοι; Ποιο απρόσμενο ζευγάρι θα μονομαχήσει στον αχυρώνα, την Κυριακή;

Τι θα δούμε την Κυριακή 27 Φεβρουαρίου, στις 22:00

  • Η Σάσα, η οποία είναι συναισθηματικά φορτισμένη, νιώθει πολύ κοντά και στους 2 μονομάχους και δεν θέλει να φύγει κανένας από τους δύο.
  • Ο επιστάτης μένει ικανοποιημένος από τα σκέλη της αποστολής που αφορούν τις κατασκευές, όχι όμως από το αποτέλεσμα της επεξεργασίας του μαλλιού με παραδοσιακό τρόπο, όπως τους ζητήθηκε. Τους δίνει παράταση και τους ρωτάει αν θέλουν ως έπαθλο την έκπληξη ή τις κότες. Ο Μάνος και ο Αστρινός προτιμούν τις κότες, ενώ οι υπόλοιποι 8 την έκπληξη.
  • Η έκπληξη είναι αντικείμενα από τους αγαπημένους τους ανθρώπους, κάτι που προκαλεί σε όλους ενθουσιασμό και συγκίνηση.
  • Η συγκίνηση μεταφέρεται και στη μονομαχία τόσο ανάμεσα στους μονομάχους όσο και ανάμεσα στους υπόλοιπους παίκτες.
  • Πόσο αναμενόμενο θα είναι το αποτέλεσμα της μονομαχίας; Ποιος θα καταφέρει να ξεπεράσει τα όρια του και να παραμείνει στη “Φάρμα”;

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ