Έξαλλος ο Γιάννης Φλωρινιώτης: Έκανε κι η μύγα κ@@@ και… τον κόσμο όλο

Έξαλλος εμφανίστηκε σήμερα στην εκπομπή “Πρωινό” ο Γιάννης Φλωρινιώτης σχετικά με τα δήλωσε η ηθοποιός Πηνελόπη Πιτσούλη για το σχήμα της παράστασης “Νικοτιτανικός”.

Ο τραγουδιστής μίλησε κατά της ηθοποιού, η οποία στη συνέχεια βγήκε τηλεφωνικά στον αέρα κι έδωσε τη δική της απάντηση.

“Έχω εκνευριστεί πολύ με τις δηλώσεις της κυρίας… Πιτσούλη, είπαμε; Δεν ξέρω αν αυτή πεινάει, εγώ δεν έχω θέμα επιβίωσης. Αυτή τη δουλειά δεν την κάνω για τα λεφτά. Κατέκρινε και υποτίμησε όλη την ομάδα των πρωταγωνιστών που είμαστε εκεί” ανέφερε ο Γιάννης Φλωρινιώτης.

“Είπε ότι είμαι ξένο σώμα στην παράσταση. Την πληροφορώ ότι είμαι τραγουδιστής, ηθοποιός και χορευτής” υποστήριξε ο Γιάννης Φλωρινιώτης. “Πώς κυρία μου από τη στιγμή που δεν έχεις δει μια παράσταση, πώς την κατακρίνεις;” πρόσθεσε.

“Επειδή έγινες γνωστή κυρία μου, μπορείς να βρίζεις και να υποτιμάς τον κόσμο; Έκανε η μύγα κ…ο κι έχ…ε τον κόσμο όλο. Αυτή η παροιμία ταιριάζει. Πώς κυρά μου ανοίγεις το στόμα σου και λες τέτοια πράγματα, που είσαι μορφωμένη υποτίθεται;” σημείωσε και συνέχισε σαν χείμαρρος λέγοντας:

“Είναι κακιά γυναίκα και ζηλιάρα. Πρέπει να ζητήσει από όλους συγγνώμη. Από εμένα δεν χρειάζεται γιατί την έχω χεσ…νη. Να σκεφτείς τι λες, μεγάλη γυναίκα είσαι», είπε ο Γιάννης Φλωρινιώτης.

 

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ
Ροή
Lifestyle
Κοινωνία
Πολιτική

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.