Σοκάρει η Δήμητρα Αλεξανδράκη για τον εφιάλτη που ζει ο μικρός της αδελφός

Μία σοκαριστική καταγγελία έκανε δημόσια η Δήμητρα Αλεξανδράκη μέσα από την εκπομπή “Love it” όπου βρέθηκε καλεσμένη. Το γνωστό μοντέλο αποκάλυψε το bullying που δέχεται ο μικρός της αδελφός σε σχολείο της Κρήτης.

Όπως είπε, η μητέρα της έχει μετακομίσει πρόσφατα στην Κρήτη και ο μικρός της αδελφός ζει έναν εφιάλτη καθημερινά στο σχολείο. “Το παιδί από τότε δέχεται πολύ άσχημη και σωματική και λεκτική βία από τα υπόλοιπα παιδιά” ανέφερε χαρακτηριστικά υποστηρίζοντας ότι ως οικογένεια έχουν απευθυνθεί στο σχολείο. Ωστόσο, σύμφωνα με την ίδια, επειδή πρόκειται για χωριό και κλειστή κοινωνία, οι καθηγητές είναι φίλοι με τους γονείς και “καλύπτουν” το θέμα.

“Μία μέρα ο αδελφός μου ήρθε σπίτι με σκισμένο παντελόνι και χτυπημένος. Φτάσαμε στο σημείο να πηγαίνει το παιδί στο σχολείο με τα πόδια μιάμιση ώρα γιατί δεν θέλει να μπαίνει στο πούλμαν” είπε η Δήμητρα Αλεξανδράκη.

“Έχω βίντεο στα χέρια μου που το παιδί το κλωτσάνε, το κυνηγάνε και του πετάνε πέτρες.  Δεν γίνεται άλλο πρέπει να κουνηθούμε” τόνισε. “Αυτός ο τόπος έχει γεμίσει με αίμα από αθώα παιδιά” κατέληξε η Δήμητρα Αλεξανδράκη εξηγώντας πως ο αδελφός της είναι ένα πιο ιδιαίτερο παιδί που δεν ανοίγεται εύκολα να κάνει νέες παρέες.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ