Έξαλλη η Κατερίνα Καινούργιου με τον Τάσο Ξιαρχό: Τι ξεφτιλίκι είναι αυτό;

Η Κατερίνα Καινούργιου εξοργίστηκε με το απαράδεκτο βίντεο που ανέβασε ο Τάσος Ξιαρχό, στο οποίο κάνει bullying σε μια γυναίκα για τα κιλά και τα ρούχα της.

Η παρουσιάστρια, μέσω της εκπομπής της στον ΑLPHA «Super Κατερίνα», έκανε λόγο για αισχρά σχόλια και τοξικότητα, ενώ είπε πως ακόμη και η συγγνώμη που ζήτησε ο χορογράφος ήταν ντροπιαστική.

“Πρέπει να τον κάνετε όλοι unfollow μετά από αυτό. Ξεφτιλίστηκε. Αυτό του μάθανε μόνο; Για μένα κάνει ρεζίλι και τους γονείς του, που δεν ξέρω αν οι γονείς του του είπαν ποτέ κάτι τέτοιο, ίσως το έβγαλε και από το μυαλό του. Μην κατηγορούμε ανθρώπους. Τι ξεφτιλίκι είναι αυτό; Τι ντροπή είναι αυτό;” ανέφερε η Κατερίνα Καινούργιου.

“Φταίμε όλοι εμείς. Και ξέρετε γιατί; Γιατί όλα αυτά τα χρόνια δίνουμε βήμα στον Τάσο Ξιαρχό. Εμείς φταίμε! Είμαι έξαλλη, συγχωρέστε με! Ο Τάσος Ξιαρχό, που σε παλαιότερη συνέντευξή του έχει δηλώσει ότι έχει υποστεί bullying. Και ο ίδιος λοιπόν κάνει αυτό το πράγμα. Μέσα στο Σαββατοκύριακο έχω πάθει σοκ με την τοξικότητά πολλών ανθρώπων μέσα από τα social” τόνισε η παρουσιάστρια.

“Πόση τοξικότητα; Πόσο εμετικό είναι αυτό; Και συνεχίζει μετά και τα κάνει ακόμη πιο χοντρά τα πράγματα. Βλέποντάς το όλο αυτό ένιωθα τάση προς εμετό. Είναι το κερασάκι στην τούρτα. Σταματήστε να ασχολείστε με τα κιλά, με τις πλαστικές, με την εμφάνιση του άλλου και δουλέψτε περισσότερο τις ψυχές σας. Η κοινωνία μας νοσεί. Και αυτή τη στιγμή, προβάλλοντας αυτό το άτομο με αυτές τις αντιλήψεις, νοσούμε κι εμείς που το προβάλλουμε”, κατέληξε η Κατερίνα Καινούργιου, η οποία ήταν έξαλλη με όσα συνέβησαν.

Δείτε όλα όσα είπε η Κατερίνα Καινούργιου

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ