Eurovision: Διαφορετικός ο τελικός του Ευρωπαϊκού Διαγωνισμού Τραγουδιού – Τι θα δούμε το Σάββατο

Αλλαγές έρχονται στον διαγωνισμό της Eurovision που εφέτος λόγω κορονοϊού ακυρώθηκε και οι θαυμαστές θα παρακολουθήσουν ένα διαφορετικό θέαμα. Η ΕΡΤ θα μεταδώσει μία εκπομπή 126 λεπτών που θα εμπλουτίζεται με κομμάτια ζωντανής μετάδοσης αλλά και βίντεο, μηνύματα και τραγούδια μαγνητοσκοπημένα που έχουν στείλει οι συμμετέχουσες χώρες, όπως είπαν στην εκπομπή Happy Day του Alpha.

Στη συνέντευξη Τύπου της ΕΡΤ σημειώθηκε ότι η ελληνική παρουσία θα ξεκινήσει με πλάνο της Ακρόπολης, θα ακουστεί το ηχογραφημένο μήνυμα της Στεφανίας και το τραγούδι της. Η ειδική εκπομπή αντί Eurovision θα ονομάζεται συμβολικά “Shine a light”, ότι την εποχή της πανδημίας υπάρχει φως και στο τέλος θα υπάρχουν εκπλήξεις με τη συμμετοχή παλιών νικητών της Eurovision όπως ο Τζόνι Λόγκαν. Η Έλενα Παπαρίζου φέρεται να αρνήθηκε την πρόταση της EBU να συμμετέχει με οποιονδήποτε τρόπο, αλλά δεν έχει διευκρινιστεί μήπως επιφυλάσσεται κάποια παρουσία-έκπληξη.

Στο μεταξύ, η παρουσιάστρια της Eurovision Μαρία Κοζάκου βρίσκεται αποκλεισμένη στο Ταλίν όπου είχε πάει για μία υποχρέωση της κρατικής τηλεόρασης, από τις αρχές Μαρτίου και ξέμεινε στην Εσθονία λόγω Lockdown.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ