Eurovision 2023 – Βίκτωρ Βερνίκος: «Πιστεύω ότι θα τα πάμε πάρα πολύ καλά»

Ο Βίκτωρ Βερνίκος, λίγα λεπτά πριν από τη συμμετοχή του στον Β’ ημιτελικό της Eurovision 2023 στο Λίβερπουλ, δηλώνει πανέτοιμος για να προκριθεί στον μεγάλο τελικό του Σαββάτου.

Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ, δήλωσε: «Είμαι έτοιμος. Νιώθω τέλεια. Πιστεύω ότι θα τα πάμε πάρα πολύ καλά σήμερα. Χρειαζόμαστε όλη την υποστήριξη που θα μπορούσαμε να έχουμε για να περάσουμε στον τελικό. Το κλίμα είναι τέλειο με τους καλλιτέχνες, με την ομάδα, με τη σκηνή, έχουν κάνει όλοι τέλεια δουλειά. Φέτος πιστεύω ότι θα τα πάμε τέλεια!»

Και συνέχισε: «Δεν σκέφτομαι κανέναν σαν αντίπαλο. Το μόνο πράγμα που σκέφτομαι είναι τι θα κάνω εγώ και το πώς θα πάω πάνω στη σκηνή. Πιστεύω ότι όλοι θα τα δώσουμε όλα. Νομίζω αυτό κάνουμε όλοι. Τους αγαπάμε όλους και πάμε να δώσουμε τα καλύτερα για τον εαυτό μας. Εγώ δηλαδή δεν θα στεναχωρηθώ όποιος και να βγει τώρα. Kάνω τη δουλειά μου και πάω να τα δώσω όλα για την Ελλάδα μας. Αγαπώ τη χώρα μας, αγαπώ τον κόσμο, αγαπώ την Ευρώπη και αγαπώ όλους όσους αγαπάνε τη μουσική»

«Είμαστε έτοιμοι. Η ομάδα μας έχει κάνει μια μεγάλη προσπάθεια και πιστεύω ότι το μπορεί» κατέληξε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ