Eurovision 2023 – Έξαλλη η Καίτη Γαρμπή με το 4άρι στην Κύπρο: «θα μας πάρουν πίσω το χαλούμι και την Άννα Βίσση»

Το 4αρι που πήρε η Κύπρος από την Ελλάδα στο τελικό της Eurovision έχει δημιουργήσει ερωτηματικά και νεύρα. Το γεγονός σχολίασε και η Καίτη Γαρμπή.

Οι δύο χώρες παραδοσιακά ανταλλάσσουν το 12αρι στην Eurovision, όμως φέτος κάτι τέτοιο δεν συνέβη. Η ελληνική επιτροπή έδωσε ένα απλό 4, προκαλώντας πολλές αντιδράσεις. Το μεγαλύτερο ποσοστό του κόσμου και σ’ Ελλάδα και σε Κύπρο δηλώνει απογοητευμένο και εκνευρισμένο. Αφού θεωρεί πως ο συγκεκριμένος βαθμός είναι το δεύτερο μεγαλύτερο πρόβλημα της φετινής συμμετοχής της Ελλάδας στον διαγωνισμό, μετά την ανάληψη της εκπροσώπησης από τον Βίκτωρα Βερνίκο. Πολλοί δε θεωρούν πως ο βαθμός της Ελλάδας στέρησε από τον Andrew Lamprou και την Κύπρο μία θέση στην δεκάδα.

Η ανάρτηση της Καίτης Γαρμπή

Τα σχόλια που εκφράζουν το θυμό τους και την αγανάκτησή τους για την στάση της Ελλάδας, ιδίως στο Twitter είναι εκατοντάδες. Ενώ και πολλοί διάσημοι, έχουν συμμετάσχει στον σχολιασμό. Μεταξύ αυτών και η Καίτη Γαρμπή, η οποία έχει εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον διαγωνισμό το 1993, με το τραγούδι “Ελλάδα χώρα του φωτός”. Η ίδια έγραψε στον λογαριασμό της στο Twitter: «Στερήσαμε από την Κύπρο τη δεκάδα που άξιζε πραγματικά, επειδή η ελληνική επιτροπή δεν ντράπηκε κι έδωσε 4 στον Andrew Lambrou. Κανονίστε με τις βλακείες σας εκεί να συνεχίσετε έτσι & στο τέλος να μας πάρουν πίσω οι Κύπριοι από το χαλούμι μέχρι τη θεά Άννα Βίσση!»

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ