Eurovision 2023: Απάντησε η Γαλλίδα για την απρεπή χειρονομία

Την απάντηση της, για την άσεμνη χειρονομία που έκανε στον τελικό της Eurovision, έδωσε η εκπρόσωπος της Γαλλίας, La Zarra.

Ο τελικός του μουσικού διαγωνισμού τα είχε όλα. Συγκινήσεις, πανηγυρισμούς, απογοητεύσεις, αλλά και νεύρα. Ένα πρόσωπο που θα μείνει σ’ όλους αξέχαστο από τον φετινό διαγωνισμό, είναι η εκπρόσωπος της Γαλλίας La Zarra. Η ίδια θεωρούνταν ένα από τα φαβορί για την φετινή νίκη, ερμηνεύοντας το τραγούδι “Évidemment”, τελικά όμως βρέθηκε στην 16η θέση, συγκεντρώνοντας μόλις 104 βαθμούς.

Ο εκνευρισμός και η άσεμνη χειρονομία

Κατά την διάρκεια της διαδικασίας ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων, η τραγουδίστρια ήταν εμφανώς εκνευρισμένη και εν τέλει κοιτάζοντας την κάμερα και μ’ ένα ελαφρύ μειδίαμα προέταξε το μεσαίο δάχτυλο. Η αντίδρασή της έγινε αμέσως viral, με μεγάλη μερίδα του κόσμου να θεωρεί λογική την αντίδρασή της και να την δικαιολογεί.

@kestutisspurgutis What do you think about this? #eurovision #eurovision2023 #eurovisionfrance #lazarra ♬ Évidemment – La Zarra

Η απάντησή της

Η La Zarra απάντησε πως η χειρονομία της παρερμηνεύθηκε, σε μία προσπάθεια ίσως να δικαιολογηθεί. Ενώ δήλωσε πως παρ’ ότι εκπροσωπεί την Γαλλία έχει διπλή κουλτούρα (έχεις γονείς Μαροκινούς και έχει γεννηθεί στον Καναδά): «Δεν είναι μια αρνητική χειρονομία, αντίθετα, είναι απλώς μια χειρονομία απογοήτευσης που χρησιμοποιούμε οι φίλοι μεταξύ μας. Αλλά μπορώ να καταλάβω πως στο εξωτερικό έχει μία άλλη σημασία».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ