«Έσπασε» η Όλγα Τρέμη για το τελευταίο δελτίο ειδήσεων του Mega: «Τότε έπεσε πολύ κλάμα»

Σε μια συγκλονιστική τηλεοπτική εξομολόγηση προχώρησε η Όλγα Τρέμη κατά τη συνάντησή της με τη Μάγκυ Δούση, το βράδυ της Κυριακής, στο νέο επεισόδιο της εκπομπής “Black Box” που μεταδόθηκε από το Attica TV. Η έμπειρη δημοσιογράφος μίλησε για την τελευταία της εμφάνιση ως παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Mega.

Σε εμφανώς φορτισμένη συναισθηματική κατάσταση, αμέσως μετά την προβολή ενός σχετικού αποσπάσματος, η Όλγα Τρέμη ανέφερε χαρακτηριστικά: «Τότε έπεσε πολύ κλάμα. Ήμουν συγκινημένη και αγχωμένη, αλλά τότε δεν είχα συνειδητοποιήσει πόσο αγχωμένη ήμουν. Στα δελτία ειδήσεων, οι ρόλοι είναι πολύ περιοριστικοί και αυστηροί, δεν επιτρέπουν ιδιαίτερη έκφραση συναισθημάτων».

«Ήταν μια πραγματικά μοναδική βραδιά. Οι τεχνικοί στο στούντιο έκλαιγαν, όλοι, τώρα μιλάμε για δίμετρα παλικάρια που έκλαιγαν σαν παιδιά. Εκτός στούντιο επίσης έκλαιγαν, αλλά εγώ δεν το είχα καταλάβει μέχρι που βγήκα έξω και με περίμεναν πολλές θερμές αγκαλιές».

«Πολλοί άνθρωποι ήταν συγκινημένοι και μου είχαν φτιάξει μια αποχαιρετιστήρια τούρτα. Αυτό έγινε εκείνη τη βραδιά», κατέληξε η Όλγα Τρέμη.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ