ΕΡΤ: Πότε θα κάνουν πρεμιέρα οι νέες σειρές

Η ΕΡΤ ετοιμάζεται για το δεύτερο μισό της σεζόν και νέες σειρές θα αντικαταστήσουν όσες ολοκληρώθηκαν μέσα στον Δεκέμβριο. Η επικεφαλής ψυχαγωγίας-μυθοπλασίας της ΕΡΤ, Κέλλυ Αχλανάτη – Παπούλη, μίλησε στην εκπομπή Studio 4 για όσα θα δούμε τον Ιανουάριο.

Το Βραχιόλι της Φωτιάς: Το νέο συγκλονιστικό τρέιλερ της σειράς της ΕΡΤ

«Το «Βραχιόλι της Φωτιάς» έρχεται τέλη Ιανουαρίου στο Ertflix. Θα ανέβουν εκεί όλα τα επεισόδια για μία εβδομάδα. Όλα μαζί. Μετά θα κατέβουν και θα τα δούμε στην τηλεόραση. Το ertflix έχει το κοινό του και δεν μπορούμε να το αφήσουμε παραπονεμένο. Είναι βασισμένο σε πραγματικά γεγονότα. Το σενάριο είναι διαφορετικό από το βιβλίο» αποκάλυψε.

Για τη σειρά «Παραλία» ανέφερε ότι θα την δούμε μέσα στο 2023. «Δεν έχει αποφασιστεί πότε ακριβώς θα κάνει πρεμιέρα» πρόσθεσε.

Ο Αντώνης Καφετζόπουλος επιστρέφει σε ρόλο παρουσιαστή στην ΕΡΤ

«Γύρω στον Φεβρουάριο-Μάρτιο θα βγει και η «Πτώση» με τον Χρήστο Λούλη με δύο επεισόδια την εβδομάδα. Συνεχίζει έως το καλοκαίρι το «Κάνε ότι κοιμάσαι», έχουμε και την τρίτη σεζόν από «Τα Καλύτερά Μας Χρόνια», με νέα επεισόδια που αρχίζουν στις 17 Ιανουαρίου. Συνεχίζει ο «Πλάτανος» και ετοιμάζεται και η επόμενη χρονιά» σημείωσε.

Όσον αφορά στην επόμενη τηλεοπτική σεζόν και τις σειρές που θα πάρουν τελικά το πράσινο φως για να συνεχίσουν, η κα Αχλανάτη – Παπούλη ανέφερε ότι οι συζητήσεις έχουν ξεκινήσει, ωστόσο διευκρινίζει ότι είναι ακόμα νωρίς και το τηλεοπτικό τοπίο αρκετά ρευστό για να παρθούν οριστικές αποφάσεις.

«Είμαστε μια μεγάλη ομάδα, όλα είναι ρευστά ακόμα για τη νέα χρονιά. Έχουμε ανεβάσει τον πήχυ ψηλά μετά από όλες αυτές τις σειρές και το κοινό περιμένει περισσότερα. Έχουμε σειρές εποχής αλλά και σειρές του σήμερα. Το «Κάνε ότι κοιμάσαι» είναι απόλυτα σημερινό. Σε κρατάει…» σχολίασε.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ