ΕΡΤ: Ανατροπή σε δύο σειρές λίγο πριν από την έναρξη των γυρισμάτων

Σημαντικές ανακατατάξεις προκύπτουν στην τελική ευθεία για την ολοκλήρωση του κάστινγκ των νέων σειρών της ΕΡΤ. Στη σειρά «Βραχιόλι της φωτιάς», που βασίζεται σε ομώνυμο βιβλίο, εντάσσεται ένα ακόμα δυνατό όνομα.

Από τον Alpha, όπου πρωταγωνιστεί στη σειρά «Ψέματα» που κάνει πρεμιέρα τον Μάιο, θα μετακινηθεί στην ΕΡΤ τη νέα σεζόν ο Χρήστος Λούλης, ο οποίος έδωσε τα χέρια για να αναλάβει έναν από τους κεντρικούς ρόλους στο «Βραχιόλι της φωτιάς», στο πλευρό του Γιώργου Καραμίχου, του Θάνου Τοκάκη, της Ελισάβετ Μουτάφη, της Βασιλικής Τρουφάκου και του Νίκου Ψαρρά.

Μαζί με την είσοδο του Χρ. Λούλη, έρχεται και μια ηχηρή αποχώρηση της τελευταίας στιγμής από το καστ της σειράς της ΕΡΤ, που αφορά την ιστορία μιας εβραϊκής οικογένειας στις αρχές του 20ού αιώνα στη Θεσσαλονίκη. Σύμφωνα με πληροφορίες, η Νένα Μεντή, παρότι ήταν πολύ κοντά στις υπογραφές για να επιστρέψει στην τηλεόραση μετά από απουσία δέκα ετών, τελικά δεν θα πρωταγωνιστήσει στο «Βραχιόλι της φωτιάς».

Η σπουδαία ηθοποιός στην τελική ευθεία των συζητήσεων με την παραγωγή της ΕΡΤ αποφάσισε να μη συμμετάσχει, επικαλούμενη προσωπικούς λόγους. Ανατροπή και στο all-star καστ της σειράς «Φλόγα και άνεμος», που θα αφηγηθεί τον θυελλώδη έρωτα της Κυβέλης και του Γεώργιου Παπανδρέου, όπως αποδόθηκε στο ομώνυμο μυθιστόρημα του Στέφανου Δάνδολου. Για τον ρόλο της μητέρας της Κυβέλης είχε ανακοινωθεί ότι θα δούμε την Τάνια Τσανακλίδου να επιστρέφει τηλεοπτικά ως ηθοποιός, ακολουθώντας το παράδειγμα της Χαρούλας Αλεξίου, που πρωταγωνιστεί στη σειρά «Ο δάσκαλος» του Χριστόφορου Παπακαλιάτη που θα δούμε τη νέα σεζόν στο Mega.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες της Reallife, η Τ. Τσανακλίδου δεν θα συμμετάσχει τελικά στο «Φλόγα και άνεμος» λόγω ασυμφωνίας με την παραγωγή. Για τον ρόλο που θα υποδυόταν η σπουδαία ερμηνεύτρια αναζητείται τώρα άλλη ηθοποιός, καθώς τα γυρίσματα έχουν προγραμματιστεί να ξεκινήσουν μέσα στον Μάιο. Στη σειρά της ΕΡΤ θα πρωταγωνιστήσουν η Καρυοφυλλιά Καραμπέτη, ο Αρης Λεμπεσόπουλος, η Θέμις Μπαζάκα, ο Δημήτρης Καταλειφός, η Πέγκυ Τρικαλιώτη, η Λένα Παπαληγούρα, ο Αργύρης Πανταζάρας και ο Αναστάσης Ροϊλός από τις «Αγριες μέλισσες».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ