«Έρημη χώρα»: Γιατί αποχώρησε η Ελισάβετ Μουτάφη από την νέα σειρά της ΕΡΤ

Η προετοιμασία για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν έχει ήδη ξεκινήσει και ένα μεγάλο μέρος των προγραμμάτων των καναλιών θα αποτελείται από ελληνικές παραγωγές μυθοπλασίας.

Η ΕΡΤ έχει δώσει το πράσινο φως για την νέα μίνι σειρά «Έρημη χώρα», της οποίας την σκηνοθεσία και στο σενάριο έχει αναλάβει ο Γιώργος Γκικαπέπας. Μάλιστα μετά τις διθυραμβικές κριτικές που απέσπασε η σειρά «Το βραχιόλι της φωτιάς», στον πρωταγωνιστικό ρόλο της νέας σειράς της ΕΡΤ θα ήταν η Ελισάβετ Μουτάφη, η οποία όμως αναγκάστηκε να αποχωρήσει.

Το ερχόμενο καλοκαίρι η γνωστή ηθοποιός θα ερμηνεύσει την Κλυταιμνήστρα στην «Ηλέκτρα» του Σοφοκλή με την Λένα Παπαληγούρα, τον Ιωάννη Παπαζήση και τον Στρατή Χατζησταματίου, σε σκηνοθεσία Λίλλυς Μελεμέ, και, σύμφωνα με το newsit, λόγω των παραστάσεων δεν θα μπορέσει να ακολουθήσει το πρόγραμμα γυρισμάτων της σειράς της ΕΡΤ, «Έρημη χώρα».

Έτσι, η Ελισάβετ Μουτάφη δεν θα είναι στο πρωταγωνιστικό καστ της σειράς, όμως βρίσκεται σε συζητήσεις για διαφορετική σειρά, τα γυρίσματα της οποίας θα συνδυάσει με τις καλοκαιρινές θεατρικές της υποχρεώσεις.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ