Έρχεται το Chart Show με την Δέσποινα Βανδή – Αυτό είναι το πρώτο τρέιλερ

Η πολυαγαπημένη μουσική εκπομπή “Chart Show” επιστρέφει στους τηλεοπτικούς δέκτες μέσα από τη συχνότητα του Alpha, με την Δέσποινα Βανδή σε ρόλο παρουσιάστριας.

Τα γυρίσματα αναμένεται να αρχίσουν εντός της εβδομάδας, όπως αποκάλυψε ο Ανδρέας Μικρούτσικος στην εκπομπή “Super Κατερίνα”.

Chart Show: Δείτε το πρώτο τρέιλερ

Η Δέσποινα Βανδή απέναντι στο Survivor

«Φουντώνει» η μάχη της prime time τις προσεχείς εβδομάδες. Το «Chart show», με παρουσιάστρια τη Δέσποινα Βανδή και μόνιμους συνεργάτες τον Γιώργο Αρσενάκο και τον Πέτρο Δραγουμάνο, προγραμματίζεται να κάνει πρεμιέρα στον Alpha το Σάββατο 26 Φεβρουαρίου στις 21:00, απέναντι από το «Survivor».

Δέσποινα Βανδή: Η ανάρτηση για το Chart Show

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Despina Vandi (@desp1navandi)

“Ω ναι! Θα θυμηθούμε οι μεγαλύτεροι και θα μάθουν οι μικρότεροι! Θα συγκινηθούμε θα νιώσουμε νοσταλγία θα διασκεδάσουμε… Τα τραγούδια έχουν ψυχή, έχουν ιστορία! Τα «κυοφορούν» οι δημιουργοί τους και τα «ενηλικιώνουν» οι ερμηνευτές τους! Σε αυτήν τη διαδρομή φυσικά βοηθάει και η μεγάλη οικογένεια! Άνθρωποι από δισκογραφικές εταιρείες, παραγωγοί ραδιοφώνου, άνθρωποι από το χώρο της τηλεόρασης, σκηνοθέτες, managers,δημοσιογράφοι μα πάνω από όλα εσείς! Εμείς θα σας παρουσιάζουμε κάθε φορά μια κατηγορία με τα 30 τραγούδια που έγραψαν τη δική τους μοναδική ιστορία και που άντεξαν στο χρόνο! Αυτή η μοναδικότητα τους έχει χρωματίσει στιγμές και κομμάτια της ζωής μας! Έρωτες, χωρισμοί, χαρές, απογοητεύσεις… κι εκεί πάντα ένα τραγούδι να μπορεί να «λέει» αυτό που νιώθουμε ακριβώς αλλοτε φανερά κι άλλοτε κρυφά! Άλλοτε να μεγαλώνει τη χαρά μας κι άλλοτε τη λύπη μας! Πάμε λοιπόν να δούμε ποια πρωταγωνιστούν όλες αυτές τις δεκαετίες! Έχω μεγάλη χαρά, αγωνία, υπέροχους συνεργάτες με την ίδια διάθεση και είμαι σίγουρη πως θα το απολαύσετε κι εσείς!”.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ