Έρχεται σίκουελ του «Σασμού»; – Οι σκέψεις του Alpha για τη συνέχεια της δημοφιλούς σειράς

Η επόμενη ημέρα του Alpha μετά το τέλος του «Σασμού» αποτελεί ίσως το πιο καυτό ερώτημα στο εσωτερικό του σταθμού, αλλά και σε αντίπαλα στρατόπεδα. Πότε θα μπει η τελεία στον «Σασμό» και τι θα πάρει τη θέση του;

Σασμός: Η φωτιά διχάζει το χωριό

Το επικρατέστερο σενάριο εντός Alpha είναι το οριστικό φινάλε της σειράς να μεταδοθεί τον Ιούνιο, καθώς θα έχει επιτευχθεί ο πολυπόθητος σασμός ανάμεσα στους Βρουλάκηδες και τους Σταματάκηδες, ωστόσο η… επόμενη ημέρα δεν αποκλείεται να κινηθεί σε παρόμοια ή παράλληλα μονοπάτια και να έχει έντονη εσάνς από τη δημοφιλή σειρά.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Reallife, στο τραπέζι των συζητήσεων εντός Alpha πέφτει η ιδέα να υπάρξει… σίκουελ του «Σασμού», μια νέα σειρά η οποία όμως θα έχει κοινές αναφορές και στοιχεία από τα τεκταινόμενα στην Ανω Ποριά. Ο Alpha εξετάζει το ενδεχόμενο η σειρά-συνέχεια του «Σασμού» να διατηρήσει την ίδια σεναριακή και σκηνοθετική ομάδα, αλλά όχι μόνο.

Οπως αναφέρουν πληροφορίες, στον Alpha σκέφτονται να συνεχίσουν 2-3 πρωταγωνιστές του «Σασμού» και στο σίκουελ της σειράς, οι οποίοι θα διατηρήσουν τον ρόλο τους, με τους ήρωες του «Σασμού» να αποτελούν τον κεντρικό άξονα για τη συνέχεια της ιστορίας. Η εκδοχή αυτή θυμίζει την αμερικανική πρακτική των λεγόμενων spin-off, όπου ένας ή δύο χαρακτήρες μιας σειράς συνεχίζουν στον ρόλο του ίδιου ήρωα σε επόμενη σειρά, όπως για παράδειγμα το σίτκομ «Joey» μετά τα «Φιλαράκια».

Το τέλος του «Σασμού», που έχει φέρει τον Alpha στις πρώτες θέσεις της κατάταξης τηλεθέασης, αλλά και ο πιθανός «διάδοχός» του τριβελίζουν τα μυαλά στελεχών όχι μόνο εντός αλλά και εκτός σταθμού, καθώς οι όποιες αποφάσεις θα επηρεάσουν και τον ανταγωνισμό.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ