Επικίνδυνο φίδι στο Survivor – Η μετακόμιση σε νέα καλύβα και ο… Νίκος Βέρτης

Ένα επικίνδυνο φίδι έκανε την εμφάνισή του στην παραλία της μπλε ομάδας στο Survivor.

Οι παίκτες κρίθηκε απαραίτητο να μεταφερθούν σε άλλο σημείο της παραλίας καθώς ένα επικίνδυνο φίδι επισκέφτηκε την καλύβα τους.

Η μπλε ομάδα είδε πολύ θετικά αυτήν την αλλαγή ενώ όλοι έμειναν ενθουσιασμένοι από την νέα καλύβα την οποία βρήκαν έτοιμη.

“Σήμερα γιορτάζουμε τις 90 ημέρες στο νησί όσοι είμαστε από την πρώτη ημέρα και σαν δώρο ο Λιανός μας έστειλε σε ένα νέο περιβάλλον” ανέφερε αρχικά με χιούμορ η Σοφιάνα εξηγώντας στη συνέχεια τον πραγματικό λόγο της μετακόμισης.

“Για την ακρίβεια, μας επισκέφτηκε ένα φίδι το οποίο κρίθηκε επικίνδυνο και έπρεπε να μεταφερθούμε κάπου πιο ασφαλή. Οπότε ήρθαμε εδώ στη νέα μας καλύβα η οποία είναι πανέμορφη. Μπήκαμε όλοι με το δεξί. Μπήκαμε με γεμάτα στομάχια μετά την κατάκτηση του επάθλου φαγητού. Μπήκαμε με πολλά χαμόγελα, με συνθήματα…” πρόσθεσε η ίδια.

Η νέα καλύβα η οποία είναι και λίγο υπερυψωμένη, έφτιαξε ιδιαίτερα την διάθεση της μπλε ομάδας. Ο Άρης Σοϊλέδης ανέβηκε επάνω και άρχισε να τραγουδά με τους υπόλοιπους παίκτες να τον συνοδεύουν από κάτω παριστάνοντας πως βρίσκονται σε… συναυλία του Νίκου Βέρτη!

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ
Ροή
Lifestyle
Κοινωνία
Πολιτική

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.