Ελισάβετ Μουτάφη για «Το Προξενιό της Ιουλίας»: Είναι μία συγκλονιστική ιστορία με φοβερές ανατροπές

Στην εκπομπή “Alpha Τώρα” μίλησε η Ελισάβετ Μουτάφη, με αφορμή την νέα σειρά του σταθμού, “Το προξενιό της Ιουλίας”, στην οποία και πρωταγωνιστεί. Η ηθοποιός αναφέρθηκε στην σειρά λέγοντας πως πρόκειται για την συγκλονιστική ιστορία ενός κοριτσιού από τον Τύρναβο.

«Είναι το καινούργιο σπίτι μου πια ο Alpha και χαίρομαι πάρα πολύ γι’ αυτό. Πρόκειται για μία συγκλονιστική σειρά που την γράφει ο Νίκος Απειρανθίτης, οι τελευταίες του δουλειές, μόνο αυτό θα σας πω, ήταν “Το βραχιόλι της φωτιάς” και “Τα καλύτερά μας χρόνια”, την σκηνοθετεί ο Νίκος Κρητικός, παίζουν σπουδαίοι ηθοποιοί, όπως βλέπετε και στο trailer το οποίο έχει γίνει viral, σπουδαίοι συνάδελφοι».

Ενώ προσέθεσε πως: «Είναι μία συγκλονιστική ιστορία ενός κοριτσιού στον Τύρναβο, είναι βιβλίο φυσικά. Θα είναι σχεδόν κάθε μέρα στους δέκτες σας, στον Alpha. Έχει φοβερές ανατροπές, φοβερή ιστορία, μιλάει για τα προξενιά, για τους ανθρώπους τότε. Είναι η ιστορία μίας κοπέλας ουσιαστικά, εγώ δεν μπορώ να προδώσω πολλά αυτή την στιγμή γιατί δεν μου επιτρέπεται, αλλά νομίζω ότι δεν θέλετε κιόλας, γιατί περιμένετε να μας δείτε».

Το προξενιό της Ιουλίας – Ο ρόλος της Ελισάβετ Μουτάφη

Η Ελισάβετ Μουτάφη θα υποδυθεί την Στάσα, μια γυναίκα που παντρεύτηκε τον Νικόλα Σκούταρη με προξενιό που της έκανε ο πατέρας της λίγο πριν πεθάνει. Ο Σκούταρης ήταν ένας καλός άνθρωπος που, όμως, εκείνη δεν αγάπησε ποτέ.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ