Ιωάννα Τούνη: Ανέβασε αρετουσάριστες φωτογραφίες της – «Να αγαπάς το σώμα σου»

Η Ιωάννα Τούνη είναι από τις πιο γνωστές influencers στην Ελλάδα, με το instagram προφίλ της να ακολουθούν πάνω από 1 εκατομμύριο άνθρωποι. Το προφίλ της influencer και επιχειρηματία είναι γεμάτο από αψεγάδιαστες φωτογραφίες της. Όμως το βράδυ της Παρασκευής (14/7) αποφάσισε να κάνει ένα πολύ διαφορετικό post, απ’ αυτά που έχει συνηθίσει τους ακολούθους της.

Η Ιωάννα έξι περίπου μήνες μετά την γέννηση του γιου της, ανέβασε μία σειρά φωτογραφιών της, θέλοντας να δείξει το πόσο ψεύτικα μπορεί να είναι αυτά που ανεβαίνουν στα social media, αλλά και να αναδείξει την αγάπη που πρέπει να έχει κανείς για τον εαυτό του.

Στην πρώτη φωτογραφία βλέπουμε μία ρετουσαρισμένη εικόνα της, που όπως αποκαλύπτει μετά έχει δεχθεί επεξεργασία, ενώ η επόμενη είναι η πραγματική φωτογραφία, η οποία και δεν έχει δεχθεί επεξεργασία. Ακολουθούν μία που εξηγεί ότι μπορεί να μην έχει δεχθεί επεξεργασία, αλλά η πόζα είναι καλή και άλλη μία που αναφέρει ότι είναι το ίδιο σώμα, απλώς η πόζα είναι κακή. Στην έκτη φωτογραφία η διάσημη influencer δείχνει την κοιλιά της, προτρέποντας τους ακολούθους της να αγαπούν το σώμα τους.

Στην λεζάντα αυτού του πραγματικά ιδιαίτερου post, η Ιωάννα Τούνη γράφει: «Social media is #FAKE. Μην σκάτε συμπεθέρες και μην συγκρίνετε τον εαυτό σας με καμία! Ούτε η @j.touni μοιάζει με την @j.touni. Σας αγαπώ πολύ! ΝΑ ΣΑΣ ΑΓΑΠΑΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ!».

Οι ακόλουθοι της influencer, έκπληκτοι από την κίνησή της αγκάλιασαν το post της και άφησαν από κάτω μηνύματα αγάπης: «Ο λόγος που σε παρακολουθώ είναι γιατί είσαι αυθεντική!!!!! Επίσης η σημερινή κοινωνία χρειάζεται αυθεντικότητα, γιατί γύρω μας υπάρχει πολύ ψέμα!», «Πόσο ακομπλεξάριστη ρε φίλε». Άλλα μηνύματα αναφέρουν: «Το καλύτερο ποστ που έχεις κάνει!», «Μπράβο βρε Ιωάννα! Νομίζω όλες οι νέες μανούλες ειδικά χρειάζονταν να το δουν αυτό!», «Είσαι θεότητα συμπεθέρα».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ