Ελεονώρα Μελέτη: Αυτή είναι η νέα της ομάδα – Η πρώτη φωτογραφία

Σε λίγες ημέρες ξεκινάει και επίσημα η νέα τηλεοπτική σεζόν και τα κανάλια βρίσκονται σε πυρετώδεις προετοιμασίες για τις εκπομπές που θα βγουν στον τηλεοπτικό αέρα. Ανάμεσα στις εκπομπές είναι και αυτή της Ελεονώρας Μελέτη. Σήμερα (1/9) μάλιστα ανακοινώθηκε και η νέα ομάδα που θα πλαισιώνει την παρουσιάστρια.

Στο post που αναρτήθηκε στην επίσημη σελίδα του Mega στο instagram, βλέπουμε την Ελεονώρα Μελέτη με τους συνεργάτες της, με τους οποίους και θα καλημερίζει τους τηλεθεατές. Η ομάδα αποτελείται από: τον Στέφανο Κωνσταντινίδη, την Αφροδίτη Γραμμέλη, τον Θανάση Πάτρα, την Φλορίντα Πετρουτσέλι και την Νανά Παλαιτσάκη.

Στην λεζάντα του post το κανάλι αναφέρει: «Η Ελεονώρα Μελέτη μάς καλωσορίζει ξανά από τη Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου στις 07:40 στο ολοκαίνουργιο πλατό της αγαπημένης εκπομπής του MEGA που συνδυάζει αρμονικά την ψυχαγωγία με την ενημέρωση.

Μαζί της οι: Στέφανος Κωνσταντινίδης, Αφροδίτη Γραμμέλη, Θανάσης Πάτρας, Φλορίντα Πετρουτσέλι και η Νανά Παλαιτσάκη. Σχολιάζουν τις ειδήσεις που απασχολούν την κοινή γνώμη, ανοίγουν «παράθυρο» στον λαμπερό κόσμο της σόουμπιζ, φιλοξενούν συνεντεύξεις με προσωπικότητες που ξεχωρίζουν και αποκαλύπτουν το παρασκήνιο του τηλεοπτικού ρεπορτάζ».

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mega TV (@megatvcom)

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ