Ελένη Μενεγάκη: Πιο αποκαλυπτική από ποτέ για τη σχέση της με τον Ματέο Παντζόπουλο

Σε μια προσωπική εξομολόγηση προχώρησε η Ελένη Μενεγάκη κατά την διάρκεια της εκπομπής της την Τετάρτη.

Η παρουσιάστρια φιλοξένησε στον καναπέ της “Ελένης” τον Γιάννη Νταλιάνη, ο οποίος μεταξύ άλλων της έθεσε ένα ερώτημα σχετικά με τον Ματέο Παντζόπουλο.

“Αν ερχόταν ένας εξωγήινος και σου έλεγε ‘μπορείς να ζήσεις μια ακόμη ζωή’, θα επέλεγες να είσαι ξανά με τον ίδιο άνθρωπο που είσαι τώρα”;, την ρώτησε ο γνωστός ηθοποιός.

Τότε, η Ελένη Μενεγάκη εκμυστηρεύτηκε ότι “Εάν με ρωτάς, νομίζω ότι πάνω κάτω την ίδια απάντηση θα δίναμε όλοι” είπε αρχικά και συνέχισε, λέγοντας “Αν είσαι σε μία σχέση που έχει δοκιμαστεί σε βάθος χρόνου, έχεις ζήσει τα πάντα, όχι μόνο την ένταση και το πάθος του έρωτα, έχεις αντιμετωπίσει τις δυσκολίες, έχει μετρηθεί η αγάπη και μέσα σε όλα αυτά αισθάνεσαι τα ίδια συναισθήματα και είναι καλά, νομίζω πως ναι”

Και αποκάλυψε: “Θα σου πω κάτι. Κανονικά αυτά δεν πρέπει να τα λέω στην τηλεόραση. Στον άνθρωπό μου, στον σύντροφό μου, υπάρχουν πολλές στιγμές που του λέω, σε πολύ προσωπικές μας στιγμές, ‘Αν ξαναγεννηθούμε ποτέ, θέλω πάλι εμείς οι δύο να είμαστε μαζί και θα ψάξω να σε βρω'”.

Ακολουθεί το σχετικό βίντεο με τα όσα είπε η Ελένη Μενεγάκη

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ