Ελένη Μενεγάκη: “Ήμουν η πιο τυχερή από όλους σε αυτό το στούντιο”

Η εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη επέστρεψε ξανά στους δέκτες μας την Πέμπτη, έπειτα από δύο ημέρες απουσίας, λόγω της κακοκαιρίας “Ελπίς” που έπληξε την Αττική.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια σχολίασε μαζί με την τηλεοπτική της παρέα στον “αέρα” του MEGA τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν στο οδικό δίκτυο στον νομό από τη σφοδρή χιονόπτωση.

Μάλιστα, η Ελένη Μενεγάκη ανέφερε ότι θεωρεί ότι ήταν η πιο τυχερή από όλους τους συνεργάτες της στο στούντιο, καθώς κατάφερε να φτάσει σχετικά γρήγορα στο σπίτι της, σε αντίθεση με όσους ταλαιπωρήθηκαν για αρκετές ώρες στους δρόμους.

Τι είπε η Ελένη Μενεγάκη

“Κάπου και πλάκα δεν παίρνει. Δευτέρα, με το που τελείωσε η εκπομπή και φύγαμε από εδώ, βγήκαμε όλοι έξω και είδαμε ένα κάτασπρο περιβάλλον. Δεν ήταν έτσι όταν μπήκαμε μέσα το πρωί, είχε τεράστια διαφορά. Είπαμε τι ωραία, τα καταφέραμε, φεύγουμε. Θεωρώ ότι ήμουν η πιο τυχερή από όλους, μα όλους σε αυτό το στούντιο. Γιατί άκουσα για ώρες που έκαναν να φτάσουν συνεργάτες μας, που δε μπορούσε να το συλλάβει το μυαλό μου. Θα μου πεις το μυαλό μου δε μπορεί να συλλάβει και πώς έκλεισε η Αττική Οδός. Έλεγα ότι αυτός ο δρόμος ό,τι και να γίνει θα είναι πάντα ανοιχτός. Λες την πληρώνουμε, θα την έχουν φροντίσει, έχουν έναν παραπάνω λόγο. Όλοι είχαμε ανθρώπους μας εκεί. Εγώ σε μια διαδρομή που δεν κάνω πάνω από 15 λεπτά, έφτασα στη μία ώρα”, είπε η Ελένη Μενεγάκη.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ