Έλενα Παπαρίζου: Η ατάκα της στο Voice που έβαλε “φωτιά” στο Twitter

“Φωτιά” πήρε το Twitter έπειτα από μία ατάκα της Έλενας Παπαρίζου κατά τη διάρκεια του “Voice“.

Η δημοφιλής τραγουδίστρια είχε έναν άκρως απολαυστικό διάλογο με διαγωνιζόμενο με αφορμή το επίθετό του. Συγκεκριμένα, ο παίκτης διεκδίκησε τη συμμετοχή του στο talent show με το τραγούδι “Δύο ψέματα” και όταν έφθασε η στιγμή να συστηθεί στους κριτές, το επώνυμό του ήταν αρκετό για να ανοίξει κουβέντα με την Παπαρίζου.

Το όνομα του παίκτη ήταν Μανώλης Καψαλάκης, με την τραγουδίστρια να απαντά: «Μανώλη, συγγνώμη εγώ κόλλησα στο «Καψαλάκης» επειδή ο άντρας μου είναι Καψάλης και τα μωρά μας τα φωνάζουμε καψαλάκια και κάπως έτσι κόλλησα εγώ τώρα».

Κοινό και κριτές δεν μπορούσαν να πιστέψουν αυτό που άκουγαν με την ατάκα αυτή, όπως ήταν φυσικό, να ανάβει «φωτιές» στους χρήστες του διαδικτύου που σε δευτερόλεπτα γέμισαν την Twitter με ερωτήσεις τύπου «πότε γέννησε η Έλενα Παπαρίζου» ή «είναι έγκυος;».

Δείτε το βίντεο από τον ΣΚΑΪ:

The Voice: Η στιγμή που η Έλενα Παπαρίζου έβγαλε το…. παπούτσι της και απειλούσε τους κριτές

Ποιος μπλόκαρε την Έλενα Παπαρίζου στην πρεμιέρα του “The Voice‘ και δεν τη φοβήθηκε; Η τραγουδίστρια εξοργίστηκε καθώς δεν μπορούσε να διεκδικήσει τον διαγωνιζόμενο που ήθελε στην ομάδα της.

Όλα συνέβησαν για τον Ανδρέα Μηλιώτη από την Κύπρο, ο οποίος τραγούδησε το «Purple Rain» στη σκηνή του The Voice. Οι κριτές ξετρελάθηκαν με την ερμηνεία του και πάτησαν το κουμπί για να γυρίσουν οι καρέκλες. Όμως κάποιος μπλόκαρε την Έλενα Παπαρίζου.
Η αγαπημένη τραγουδίστρια έγινε έξαλλη, σηκώθηκε από τη θέση της και αναζητούσε τον… υπεύθυνο του μπλοκ. Έβγαλε το ένα ψηλοτάκουνο πέδιλό της και άρχισε να απειλεί τους υπόλοιπους κριτές.
“Ποιος με μπλόκαρε και βγάζω τακούνια; Θα φας τακούνι” φώναζε. Μάλιστα, ο Κωνσταντίνος Αργυρός  για να δικαιολογηθεί της είπε ότι ακόμα δεν γνωρίζει καν πώς γίνεται το μπλοκάρισμα.
Για την ιστορία ο Ανδρέας Μηλιώτης επέλεξε την ομάδα του Σάκη Ρουβά.

Δείτε το βίντεο με την Έλενα Παπαρίζου

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ