Mad Clip: Τι είπε η Έλενα Παπαρίζου για τον θάνατό του

Την είδηση του θανάτου του τράπερ Mad Clip, σε τροχαίο τα ξημερώματα της περασμένης Πέμπτης, κλήθηκε να σχολιάσει η Έλενα Παπαρίζου.

“Αν έχουμε λεφτά να πίνουμε, θα πρέπει να έχουμε λεφτά να παίρνουμε και ένα ταξί”, τόνισε η δημοφιλής τραγουδίστρια σε δήλωσή της στην κάμερα “Mega Καλημέρα”.

Στην απώλεια του 34χρονου τράπερ αναφέρθηκε και η Τάμτα, αποκαλύπτοντας ότι ήταν κι εκείνη καλεσμένη στον γάμο που βρισκόταν ο Mad Clip, πριν από το σοκαριστικό τροχαίο που του στοίχισε τη ζωή, στη Βουλιαγμένη.

Παπαρίζου Τάμτα

“Έτυχε να είμαστε και οι δύο στον ίδιο γάμο. Μου έλεγε τα σχέδια του για το μαγαζί… Πολύ πολύ λυπάμαι για αυτό. Νομίζω, πιστεύω, και ο ίδιος θα ήθελε να δοθεί αυτό το μήνυμα. Να προσέχετε όλοι σας, όταν πίνετε και να μην οδηγείτε”, είπε η Τάμτα.

Δείτε τις δηλώσεις μετά το 7:30

Το τελευταίο “αντίο” στον Mad Clip

Συγγενείς και φίλοι θα πουν το τελευταίο “αντίο” στον γνωστό τράπερ σήμερα το απόγευμα.

Η κηδεία του Πίτερ Αναστασόπουλου, όπως είναι το κανονικό του όνομα, θα πραγματοποιηθεί στις 16.00 στο Κοιμητήριο του Παλαιού Φαλήρου.

Ο Ιερός Ναός Κοιμήσεως Θεοτόκου θα μεταδώσει ζωντανά στο Youtube την κηδεία του Mad Clip.

Αδημοσίευτα ντοκουμέντα από συνέντευξή του

Ο Mad Clip έφυγε από τη ζωή με το αυτοκίνητο που λάτρευε. Την αγαπημένη του Porsche. Μέσα από το ίδιο αυτοκίνητο, πριν από περίπου έναν χρόνο παραχωρούσε συνέντευξη στην εκπομπή “Special Report”.

Το “Πρωινό” έφερε  στο φως αδημοσίευτα ντοκουμέντα από τη συνέντευξη του διάσημου τράπερ, ο ξαφνικός θάνατος του οποίου βύθισε στη θλίψη τον καλλιτεχνικό κόσμο.

Ήταν γνωστό ότι του άρεσε η ταχύτητα ενώ οι θαμαστές του ξεχώριζαν από μακριά το αυτοκίνητό του.

“Κάνω λίγο την τρέλα μου αλλά πάντα με μέτρο. Δεν είμαι άνθρωπος που θα μπω στο αυτοκίνητό μου και θα τρέχω σαν τον τρελό, μέρα – νύχτα μέσα στην κίνηση σαν τον άρρωστο, επειδή είναι επικίνδυνα τα πράγματα. Και στο φινάλε δεν σου φταίει κάποιος άλλος να τον πάρεις στο λαιμό σου ” δήλωνε τότε ο δημοφιλής καλλιτέχνης.

“Ήμουν μεγάλος κοντράκιας μικρός. Ήμουν άρρωστος με τις κόντρες” είχε παραδεχθεί ο Mad Clip κατά τη διάρκεια της συνέντευξης.

Σχετικά με την καριέρα του, ο Mad Clip ανέφερε πως δεν είχε φτάσει ακόμη στην κορύφωσή της καθώς σκόπευε να κάνει ακόμη πολλά πράγματα που θα του επέτρεπαν να έχει μεγαλύτερη οικονομική άνεση.

“Θέλω να χτίσω ένα σπίτι και να βγάλω τη μάνα μου από τη γκαρσονιέρα που μένει. Να βοηθήσω την αδελφή μου και τους γύρω μου” ήταν τα λόγια του τράπερ.

MAD CLIP

“Βλέπω τον εαυτό μου σε λίγα χρόνια από τώρα με ένα τριπλάσιο σπίτι σε μέγεθος, δύο – τρία αυτοκίνητα παραπάνω, ίσως να είμαι παντρεμένος επίσημα, δύο- τρεις επιχειρήσεις ακόμα…” έλεγε ο Mad Clip.

Δείτε τα αδημοσίευτα αποσπάσματα από τη συνέντευξη του Mad Clip στην εκπομπή “Special Report”

 

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ