Έλενα Χριστοπούλου για Ιωάννα Τούνη: «Αυτό είναι διαφημιστικό μοτίβο και το κάνει πάντα»

Τον σάλο που έχει ξεσπάσει μετά το βιντεάκι που είχε ανεβάσει η Ιωάννα Τούνη και στο οποίο φαινόταν να θηλάζει τον γιο της σε δημόσιο χώρο, σχολίασαν σήμερα (5/7) στην εκπομπή “Πρωινό μας”. Η Έλενα Χριστοπούλου υπογράμμισε πως η Ιωάννα Τούνη μπορεί να κάνει ό,τι θέλει, αλλά είναι λάθος να βγαίνει να απαντάει.

«Υπάρχουν πολλές μαμάδες που θηλάζουν και δεν το δείχνουν στα social media. Δεν είναι προκλητικό αυτό. Όταν δημοσιοποιείς τις στιγμές σου καθημερινά, ότι και να κάνεις, στα social media, γιατί αυτή είναι και η δουλειά της Ιωάννας, θα πρέπει να περιμένεις και οφείλεις να περιμένεις και αυτούς που αντιδρούν. Από τα likes του Νίκου και της Μαρίας βγάζουν λεφτά» είπε αρχικά η Έλενα Χριστοπούλου.

Για να προσθέσει, ότι: «Το να κάνει κάθε φορά η Ιωάννα κάτι και μετά να βγαίνει να απαντάει και να λέει “κάποιοι έχετε πρόβλημα”, αυτό είναι ένα μοτίβο, ένα μοτίβο διαφημιστικό. Να κάνει ό,τι θέλει με το παιδί της και τον θηλασμό. Ας το κάνεις όμως σαν μανιφέστο και μην απαντάς μετά κάθε μέρα. Αυτό είναι διαφημιστικό μοτίβο και το κάνει πάντα, όχι μόνο η Ιωάννα, αλλά όσοι ασχολούνται τόσο πολύ με τα social».

Ενώ τέλος σημείωσε: «Κάθε φορά γίνεται κάτι και κάθε φορά βγαίνει και απαντάει. Και σε αυτούς που απαντάει, είναι οι άνθρωποι που μέσα από αυτούς βγάζει λεφτά. Κάθε φορά κάνει το ίδιο πράγμα και μέσα από τα likes και τα σχόλια βγάζει λεφτά».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ