E-shop App – Powered by Focus-On Group & Clickgate LTD

E-shop App – Powered by Focus-On Group & Clickgate LTD

Τα τελευταία χρόνια το Ηλεκτρονικό εμπόριο παρουσιάζει τεράστια ανάπτυξη στη χώρα μας. Πιο συγκεκριμένα, βάσει επίσημων ερευνών το 35% των χρηστών Internet στην Ελλάδα (περίπου 2.2εκ) έκαναν τουλάχιστον μια αγορά προϊόντος / υπηρεσίας on-line, πολλές από τις οποίες πραγματοποιήθηκαν μέσα από κινητό smartphone.

Πόσο εύκολη όμως είναι η περιήγηση (μέσω browser) από το smartphone

 

Οι χρήστες  smartphone ξοδεύουν μόνο το 20 % του χρόνου πλοήγησης σε browser και το 80% σε Mobile Application τα οποία κάνουν την περιήγηση εύκολη και γρήγορη.

 

Γίνεται εύκολα αντιληπτό πως κάθε επιχείρηση που έχει το δικό της ηλεκτρονικό κατάστημα είναι, πλέον, απαραίτητο να έχει και την δική της Mobile εφαρμογή.

 

Η FOCUS-ON GROUP σε συνεργασία με την CLICKGATE LTD παρουσιάζουν μια νέα Mobile εφαρμογή που αναμένεται να αλλάξει τα δεδομένα στον κόσμο των ηλεκτρονικών αγορών. Ο λόγος για την νέα mobile εφαρμογή ESHOP APP, η οποία σχεδιάστηκε για όλες τις επιχειρήσεις που θέλουν να πωλούν τα προϊόντα / υπηρεσίες τους ηλεκτρονικά.  

 

Μέσα από την εφαρμογή ο χρήστης μπορεί να περιηγηθεί σε όλες τις κατηγορίες, να ενημερωθεί για κάθε προϊόν / υπηρεσία και να κάνει την αγορά του μέσα από την εφαρμογή με λίγα μόνο βήματα.

 

Με λίγα λόγια η εφαρμογή είναι διαθέσιμη σε λογισμικά IOS και ANDROID, δίνοντας πλήρη ενημέρωση στον χρήστη και Ontime διαχείριση στον ιδιοκτήτη της εφαρμογής, με κόστος από 300,00 €.

 

Δείτε περισσότερα  στο επίσημο website της CLICKGATE LTD

www.clickgate.net

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ