«Dragons’ Den Greece»: Πότε επιστρέφει στον ΑΝΤ1 το show επιχειρηματικότητας και επενδύσεων;

Το «Dragons’ den Greece», επιστρέφει ανανεωμένο για 2η σεζόν στον ΑΝΤ1 με παρουσιαστή τον Σάκη Τανιμανίδη.

Από την Παρασκευή 19 Ιανουαρίου και κάθε Παρασκευή στις 22:30 επιστρέφει στις οθόνες μας ο 2ος κύκλος του «Dragons’ Den Greece».

Η ομάδα των Dragons μεγαλώνει, οι επενδύσεις διπλασιάζονται και οι επιχειρηματίες, που αναζητούν μια επικερδή συμφωνία με τους Έλληνες επενδυτές, έρχονται προετοιμασμένοι για σκληρές διαπραγματεύσεις.

Οι 6 κορυφαίοι και καταξιωμένοι Έλληνες επενδυτές, που θα αποτελούν φέτος την ομάδα των DRAGONS, είναι οι:

Χάρης Βαφειάς, Πλοιοκτήτης

Λέων Γιοχάη, Tech Επενδυτής

Demetrios Mallios, Iδρυτής Aeon Group

Τάσος Οικονόμου, Επενδυτής

Λιλή Περγαντά, Ιδρύτρια και Πρόεδρος Power Health

Μαρία Χατζηστεφανή , Ιδρύτρια και Πρόεδρος The Rodial Group

 

Οι κορυφαίοι επενδυτές είναι έτοιμοι να υποστηρίξουν και φέτος τις καλύτερες επιχειρηματικές ιδέες και τα πιο δυνατά business plan, και δεν διστάζουν να διεκδικήσουν τις πιο συμφέρουσες επιχειρηματικές συμφωνίες ακόμα και αν χρειαστεί να φανούν αδίστακτοι, όχι μόνο με τους επιχειρηματίες, αλλά και μεταξύ τους.

Μετά την επιτυχία του 1ου κύκλου, που έκλεισε με συνολικές επενδύσεις και συμφωνίες που έφτασαν το 1.117.000€, κάτι που συνέβη για πρώτη φορά στην ιστορία της ελληνικής τηλεοπτικής πραγματικότητας, το «DRAGONS’ DEN GREECE», το πιο επιτυχημένο show επιχειρηματικότητας στον κόσμο, έρχεται για 2η σεζόν την Παρασκευή 19 Ιανουαρίου και κάθε Παρασκευή στις 22:30 στον ΑΝΤ1.

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ