Διονύσης Τσακνής: «Το τηλέφωνό μου είναι γεμάτο φωτογραφίες του εγγονού μου…» – «Με έμαθε να βάζω πλυντήριο»

Ο Διονύσης Τσακνής σε συνέντευξη που παραχώρησε  στην εκπομπή «Στούντιο 4» και αναφέρθηκε στον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, την προσωπική του ζωή, τον εγγονό του και το πένθος.

Ο Διονύσης Τσακνής στον Realfm: Γιατί έγινε Ολυμπιακός και σε ποια ομάδα ήταν πρόεδρος ο πατέρας του

Αρχικά μίλησε για τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα λέγοντας: «Την ευλογημένη μέρα που τον γνώρισα και γίναμε οικογένεια, είχα έναν απίστευτο κριτή κι εκείνος το ίδιο. Ήταν βέβαιο, ότι δεν υπήρχε ανταγωνισμός, ζήλια και φθόνος. Αν του έλεγα ότι αυτό το τραγούδι δεν αξίζει να το βάλεις εκεί, θα με άκουγε. Είχα και συνεργάτες που στην κρίση τους, είχα εμπιστοσύνη», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στη στιγμή που έμαθε για τον θάνατό του. «Δεν είχα καμία “ένδειξη” ότι θα φύγει. Όταν είδα 6:30 το πρωί κλήση στο τηλέφωνο από τον διοργανωτή των συναυλιών μας, κατάλαβα ότι ο Λαυρέντης “έφυγε”. Δεν πήγε πουθενά αλλού το μυαλό μου. Είναι μια σχέση που με σημάδεψε, με έκανε πιο ανοιχτό άνθρωπο. Εγώ ήμουν καβούκι. Καβγάδες, συζητήσεις, διαφωνίες. Πώς είναι μια οικογένεια;», δήλωσε.

Τσακνής για Χρυσή Αυγή: Αυτά τα υποκείμενα πρέπει να μπουν στη φυλακή εκεί όπου ανήκουν – ΒΙΝΤΕΟ

Εξήγησε επιπλέον, πως συμπλήρωναν ο ένας τον άλλο. «Υπήρχε μια αλληλοσυμπλήρωση, δεν ήταν μόνο μια ταύτιση σε πράγματα. Κάποια που είχα εγώ, δεν τα είχε ο Λαυρέντης και το ανάποδο. Το θάρρος του Λαυρέντη και η δική μου επιφυλακτικότητα στα ίδια ακριβώς. Συνήθως γινόταν αυτό που έλεγε εκείνος, εκείνος έπαιρνε πρωτοβουλίες», ανέφερε.

Ο Διονύσης Τσακνής μίλησε ακόμα, για το πένθος και πώς το βίωσε. «Το πένθος είναι μια διαδικασία. Από τη στιγμή που το έχεις αποδεχτεί, αποζητάς φάρους από την κοινή σας ζωή. Πρώτη φορά, το έκανα με τους γονείς μου. Με τον αδερφό μου, αναζητάμε τις αστείες στιγμές, γελάμε ακόμα με τον πατέρα μου», είπε.

Συντετριμμένος ο Διονύσης Τσακνής στον Realfm για τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα: Αυτός ήταν ο λόγος που με θύμωνε πάρα πολύ

«Την προηγούμενη εβδομάδα, χάσαμε έναν κοινό μας συνεργάτη με τον Λαυρέντη, τον Νίκο Καλαντζάκο. Είχε ήδη γράψει στο πιάνο τραγούδια και μπαίνω στο στούντιο και ακούω τον Νίκο! Όταν φύγει, αυτό το πρώτο διάστημα, θα σκέφτεσαι πόσο σπουδαίος άνθρωπος ήταν, καλός συνεργάτης», πρόσθεσε.

Διονύσης Τσακνής: «Η σύντροφός μου, τα 4 παιδιά μου και πλέον και ο εγγονός μου είναι το καταφύγιό μου»

«Η σύντροφός μου, τα 4 παιδιά μου και πλέον και ο εγγονός μου είναι το καταφύγιό μου. Ο γιος μου, Αναστάσης με έκανε παππού. Το τηλέφωνό μου είναι γεμάτο φωτογραφίες του εγγονού μου. Παλιότερα έλεγα για τους φίλους μου που είχαν εγγόνια ότι ήταν υπερβολικοί, μέχρι που το έπαθα.

Ήθελα πάντα να κάνω καριέρα στην προσωπική μου ζωή και τώρα το πέτυχα. Να είσαι όμορφα, δημιουργικά στην προσωπική σου ζωή, ανεξάρτητα από τη δουλειά σου. Θεωρώ δυστυχείς τους ανθρώπους που λένε ότι η ζωή μου είναι η δουλειά μου. Δεν έχεις τίποτα καλύτερο να κάνεις; Ωριμάζοντας πιστεύω ο κάθε άνθρωπος οφείλει να το αντιληφθεί. Να κάνει τη ζωή του όμορφη. Η δουλειά ομορφαίνει τη ζωή αλλά δεν μπορώ να δεχτώ ότι ένας άνθρωπος θα πει ότι η δουλειά είναι η ζωή του. Πρέπει να είσαι πολύ δυστυχισμένος άνθρωπος» εξομολογήθηκε ο Διονύσης Τσακνής.

«Ο εγγονός μου είναι 1 έτους και 7 μηνών. Ο εγγονός μου με έμαθε να… βάζω πλυντήριο. Του αρέσει ο ήχος. Θα τον πουν Διονύση από μένα» αποκάλυψε ο αγαπημένος τραγουδοποιός.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ