Δημήτρης Παπανώτας: Η δήλωση για το Survivor που θα συζητηθεί

Κρατώντας πλακάτ με το σύνθημα στηρίζω “Ντάφυ” έδειξε τα συναισθήματά του για την αποχώρηση του Τριαντάφυλλου από το Survivor ο Δημήτρης Παπανώτας. Παράλληλα σημείωσε ότι τον πίκρανε η αδελφή του τραγουδιστή. “Να με στείλετε στη Ρόδο” σημείωσε στην πρόταση του Κώστα Φραγκολιά να τον στείλουν στο αεροδρόμιο για την υποδοχή του Τριαντάφυλλου.

Επίσης, με αφορμή της δηλώσεις του Δημήτρη Αλεξάνδρου για το Survivor ο Δημήτρης Παπανώτας υπογράμμισε πως το μοντέλο και παρουσιαστής “αφήνει αιχμές για το πώς πάει η εξέλιξη του παιχνιδιού. Ότι εμείς νομίζουμε και ψηφίζουμε αυτούς που θέλουμε…Επίσης, η Τζόυς Ευείδη χαρακτήρισε το Survivor “Άουσβιτς”. Αν ενώσεις αυτές τις δύο απόψεις, του Αλεξάνδρου που είπε ότι είναι “επιχείρηση” και της Τζόυς Ευείδη που είπε ότι είναι “Άουσβιτς”, είναι αλήθεια” είπε ο Δημήτρης Παπανώτας που πρόσθεσε ότι το βλέπει γιατί είναι υποχρεωμένος λόγω της δουλειάς του και πρέπει να έχει διαμορφωμένη άποψη. Η Σταματίνα του είπε ότι θα σχολιαστεί αυτή η δήλωσή του.

Να σημειωθεί ότι ο Δημήτρης Αλεξάνδρου δήλωσε σε συνέντευξή του πως το “Survivor δεν έχει να κάνει με το αθλητικό κομμάτι της επιβίωσης, αλλά με το κακό νοητικό επίπεδο της τηλεόρασης. Όλο αυτό το πράγμα είναι μια επιχείρηση, εμείς σ’ αυτήν την επιχείρηση είμαστε μαριονέτες. Την επιχείρηση την κινούν άλλοι άνθρωποι. Είναι καθαρά επιχειρηματικό το κομμάτι” είπε μεταξύ άλλων το μοντέλο και παρουσιαστής.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ