Τριαντάφυλλος: Οι πρώτες δηλώσεις της μητέρας του για την αποχώρηση – ΒΙΝΤΕΟ

Για την αποχώρηση τουΤριαντάφυλλου από το Survivor έπειτα από 11 υποψηφιότητες, μίλησε η μητέρα του τραγουδιστή. Οι δηλώσεις έγιναν στην κάμερα του “Happy Day”.

“Ευχαριστώ για όλα τον κόσμο. Αγαπάω πολύ τον Δημήτρη Παπανώτα. Όλες οι μανούλες έτσι αγαπούν τα παιδιά τους. Έχει την αγάπη μου, την ευχή μου και να του δίνει ο Θεός ότι ποθεί στη ζωή του” είπε χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα με όσα έχουν ακουστεί για τις αμοιβές των παικτών, ο τραγουδιστής θα επιστρέψει κατά 143.000 ευρώ πλουσιότερος, αποτελώντας έτσι τον πιο καλοπληρωμένο Survivor, στο φετινό ριάλιτι.

Η αδελφή του, Δέσποινα Χατζηνικολάου, απαντώντας στο ερώτημα αν έκανε συμφωνία ο τραγουδιστής με την παραγωγή, η Δέσποινα Χατζηνικολάου είπε: “Αυτό δυστυχώς δεν μπορώ να το ξέρω εγώ. Δεν μπορώ να ξέρω τι έχει γίνει. Ό,τι βλέπετε εσείς, βλέπουμε κι εμείς. Όταν βγει με το καλό θα μας πει τι έχει γίνει… Δεν του έχουμε μιλήσει ακόμη. Τον περιμένουμε πως και πως. Ούτως ή άλλως ο Τριαντάφυλλος είναι νικητής του Survivor. Έφυγε με ψηλά το κεφάλι, αξιοπρεπέστατα, τον αγαπάμε, είναι Survivor στη ζωή του, πάντα ήταν” σημείωσε. Σχολιάζοντας τη δήλωση του άνδρα της ότι δεν τον πίστευε κανένας όταν πήγε στο reality, ούτε η σύζυγός του, ούτε η ίδια η αδελφή του, ούτε αυτός, ούτε τα πεθερικά και ότι θεωρούσαν πως θα τους έκανε ρεζίλι, η Δέσποινα τόνισε: “Μας διέψευσε, και μπράβο του και συγχαρητήρια και του βγάζουμε το καπέλο. Τελικά είναι πολύ δυνατός απ’ ό,τι φαινόταν, πέρασε πολύ δύσκολα εκεί νομίζω, με ό,τι του έχουν κάνει. Αλλά βγήκε ακόμη πιο δυνατός πιστεύω. Βγήκε νικητής. Τον αγαπάμε, τον περιμένουμε”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ