Δημήτρης Λιγνάδης: Σάλος με την εμφάνισή του στην εκπομπή Idols του Σάκη Ρουβά – Χαμός στο Twitter

Αφιερωμένη στον Νίκο Κούρκουλο ήταν η τελευταία εκπομπή του Σάκη Ρουβά που προβλήθηκε το βράδυ της Παρασκευής. Στο επεισόδιο του Idols, μίλησαν μεταξύ άλλων η κόρη του Εριέττα Κούρκουλου, οι Σωτήρης Χατζάκης, Αριστείδης Καμάρας, Γιώργος Λιάνης, Καρυοφιλιά Καραμπέτη και Λυδία Κονιόρδου.

Ωστόσο όσοι παρακολούθησαν την εκπομπή στην επίσημη διαδικτυακή σελίδα του ΣΚΑΙ είδαν ακόμη μια συνέντευξη, αυτή του Δημήτρη Λιγνάδη. Ο προφυλακισμένος σκηνοθέτης που κατηγορείται για τέσσερις βιασμούς, μιλούσε στον Σάκη Ρουβά για τον αείμνηστο ηθοποιό.

Το σχετικό απόσπασμα άρχισε να διαδίδεται στο Twitter με τους χρήστες να μην κρύβουν την οργή τους.

Να σημειωθεί ότι τα γυρίσματα για την συγκεκριμένη εκπομπή είχαν γίνει παλιά και το Idols παρέμενε για χρόνια στον “πάγο”.

Πρόκειται για έξι επεισόδια – ντοκιμαντέρ, κάθε ένα εκ των οποίων ήταν αφιερωμένο σε μία μεγάλη προσωπικότητα όπως ο Δημήτρης Μητροπάνος, η Αλίκη Βουγιουκλάκη, η Μαλβίνα Κάραλη…

Δημήτρης Λιγνάδης: Αντιδράσεις στο Twitter για την εμφάνισή του στην εκπομπή Idols

 

 

Στελέχη του ΣΚΑΪ απάντησαν στην ιστοσελίδα της «Αυγής» πως η ανάρτηση του εν λόγω αμοντάριστου επεισοδίου στην ιστοσελίδα έγινε εκ παραδρομής, ενώ στον τηλεοπτικό αέρα δεν προβλήθηκε κανένα στιγμιότυπο με την συμμετοχή του Λιγνάδη. Παράλληλα σημείωναν πως οι εν λόγω συνεντεύξεις πραγματοποιήθηκαν πριν από περίπου τρία χρόνια.

Το απόσπασμα έχει κατέβει από την ιστοσελίδα του ΣΚΑΪ.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ