Deadpool 3: Νέες πληροφορίες για την επιστροφή του Wolverine – Τι αποκάλυψε ο Χιου Τζάκμαν – ΒΙΝΤΕΟ

Από την πρώτη στιγμή που ανακοινώθηκε η επιστροφή του Χιου Τζάκμαν ως Wolverine στην ταινία «Deadpool 3», ένα ήταν το ερώτημα που γεννήθηκε σε όλους τους φαν.

Χιου Τζάκμαν: Πώς άλλαξε γνώμη και επιστρέφει ως Wolverine στο Deadpool 3

«Πώς;». «Πώς θα επιστρέφει ο Wolverine, αφού πέθανε στην ταινία “Logan” του 2017;». Πλέον έχουμε την απάντηση, η οποία ήρθε από τον ίδιο τον Χιου Τζάκμαν.

O 54χρονος ηθοποιός, σε νέα του συνέντευξη, αποκάλυψε πως η επιστροφή του Wolverine, που θα είναι και η πρώτη εμφάνιση του χαρακτήρα στο κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel (MCU) της Disney, θα γίνει με την μέθοδο του time travel (ταξίδι στο χρόνο), αλλά και λόγω του Multiverse (Πολυσύμπαν).

Ο Wolverine επιστρέφει στο Deadpool 3-Χιου Τζάκμαν και Ράιαν Ρέινολντς «εξηγούν» το σενάριο

«Όλα γίνονται λόγω αυτής της συσκευής που έχουν στον κόσμο της Marvel και κινούνται στα timelines. Τώρα μπορούμε να πάμε πίσω, γιατί είναι “επιστήμη”. Και έτσι δεν χρειάζεται να πειράξουμε το timeline του “Logan”, το οποίο ήταν σημαντικό για μένα και νομίζω ότι πιθανότατα και για τους fans. Το “Logan” λαμβάνει χώρα το 2029. Είναι τελείως ξεχωριστό πράγμα. Ο Logan πέθανε στο “Logan”. Δεν το αγγίζουμε αυτό» δήλωσε ο Χιου Τζάκμαν στο SiriusXM.

Δείτε το απόσπασμα της συνέντευξης:

Επιστρέφει ο Χιου Τζάκμαν στον ρόλο του Wolverine; Τα stories του ηθοποιού που “τρέλαναν” τους φαν της Marvel

To Deadpool 3 αναμένεται να κυκλοφορήσει στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 8 Νοεμβρίου του 2024.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ