Damiano David: Ποιος είναι ο frontman των Maneskin που κέρδισε τη Eurovision – Αυτή είναι η σύντροφός του

Νικήτρια χώρα του φετινού διαγωνισμού της Eurovision είναι η Ιταλία που εκπροσωπήθηκε από τους Maneskin και το τραγούδι Zitti E Buoni. Οι Maneskin ανέβηκαν στη σκηνή του διαγωνισμού τραγουδιού στην 24η θέση και ξεσήκωσαν την Ευρώπη με βασικό πρωταγωνιστή τον frontman του συγκροτήματος, Damiano David.

Ο Damiano David κέρδισε τις εντυπώσεις με την ερμηνεία του και την ενέργεια του πάνω στη σκηνή. Τα μέλη του συγκροτήματος, Damiano, η Victoria, ο Thomas και ο Ethan γνωρίζονται από το γυμνάσιο, ωστόσο ίδρυσαν την μπάντα το 2015. Οι τέσσερις τους συνέδεσαν τις μουσικές τους επιρροές από ροκ, ραπ μέχρι ρέγκε και ποπ.

Το όνομα του συγκροτήματος σημαίνει σεληνόφως στα δανέζικα και το έδωσαν προς τιμήν της χώρας καταγωγής της μπασίστριάς τους, Victoria.

Ο 22χρονος Damiano David είναι πολύ γνωστός τραγουδιστής στην Ιταλία και έχει μεγάλη απήχηση στον γυναικείο πληθυσμό. Ο Damiano γεννήθηκε στις 8 Ιανουαρίου του 1999 στη Ρώμη. Το 2017 μαζί με το συγκρότημα πήρε μέρος στο X Factor.

Τα ιταλικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι ροκ σταρ να έχει “χαρίσει” την καρδιά του στην γνωστή στην Ιταλίδα influencer και μοντέλο, Giorgia Soleri, με την οποία μάλιστα αρραβωνιάστηκαν μετά από τέσσερα χρόνια σχέσης.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ