Δάφνη Λαμπρόγιαννη για την αποχώρησή της από την «Μουρμούρα»: Έπαψε να είναι δημιουργικό για μένα

Καλεσμένη στην εκπομπή του Φώτη Σεργουλόπουλου και της Τζένης Μελιτά ήταν σήμερα (14/12) η Δάφνη Λαμπρόγιαννη. Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης η ηθοποιός μίλησε και για την απόφαση να σταματήσει από την πετυχημένη σειρά του Alpha «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα», ύστερα από πέντε χρόνια.

«Ήταν δική μου απόφαση να σταματήσω από το «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα». Σταμάτησα γιατί είχα κάτσει πέντε χρόνια. Μετά από πέντε χρόνια έπαψε να είναι δημιουργικό, για μένα. Δεν θα καθόμουν για την επιτυχία», ανέφερε αρχικά.

«Κοίταξε να δεις λες κάτι, ας πούμε ότι: «Μου αρέσει αυτό που κάνεις και με συγκινεί γιατί μοιάζει ότι το κάνεις τόσο απλά και ωραία». Αυτό για να συμβεί έχει τεράστια δουλειά από πίσω και έχει πολύ μεγάλη προσήλωση σε όλες τις λεπτομέρειες, από την δική μου την μεριά.

Αυτό σημαίνει ότι αν πω «Δεν βαριέσαι μωρέ, ας κάτσουμε πάνω στην επιτυχία και ας κάνουμε για πεντηκοστή φορά το ίδιο πράγμα που κάναμε και χθες» θα πεθάνει και δεν θα σε συγκινεί πια. Ούτε εμένα που το κάνω, ούτε σένα που το βλέπεις», πρόσθεσε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ