Χρυσές Σφαίρες: Το τρυφερό στιγμιότυπο μεταξύ της Κάιλι Τζένερ και του Τιμοτέ Σαλαμέ – Δείτε βίντεο

Οι κάμερες για τις Χρυσές Σφαίρες 2024 είναι παντού και δεν έχασαν κανένα στιγμιότυπο.

Οι θαυμαστές της Κάιλι Τζένερ και του Τιμοτέ Σαλαμέ είναι σε φρενίτιδα αφού πιστεύουν ότι ζευγάρι είπε «σε αγαπώ» κατά τη διάρκεια ενός διαφημιστικού διαλείμματος κατά τη διάρκεια των βραβείων της Κυριακής στο Μπέβερλι Χιλς.

Ένα βίντεο από τα παρασκήνια που έγινε viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η σταρ των “Kardashians” και ο ηθοποιός του “Wonka” συζητούν από κοντά πριν δώσουν ένα φιλί.

Δεν υπάρχει ήχος στο βίντεο, αλλά οι θεατές ισχυρίζονται ότι το ζευγάρι, που φημολογείται ότι είναι μαζί από τον Απρίλιο του 2023 , είπε αυτές τις σημαντικές λέξεις μεταξύ τους.

«ΔΙΑΒΑΣΑ ΤΑ ΧΕΙΛΗ ΤΗΣ!!!! «Σ’ αγαπώ», ισχυρίστηκε ένα άτομο.

“Ναι. Το είδα κι εγώ», είπε ένας άλλος. “Αυτό είναι κάπως αξιολάτρευτο και κάπως cringe”, δήλωσε κάποιος άλλος .

Ωστόσο, άλλοι θεατές είναι πεπεισμένοι ότι ο ρομαντισμός τους δεν ήταν αυθόρμητος αλλά “πρέπει να είναι ένα κόλπο PR”. «Δεν αγγίζουν ούτε τα χείλη. Ξέρουν…», έκρινε ένας άλλος χρήστης.

Ο Chalamet και η Jenner δεν έχουν ακόμη επιβεβαιώσει ότι είναι ζευγάρι, αλλά το ζευγάρι είχε απαθανατιστεί από φωτογράφους να φιλιέται το καλοκαίρι στο US Open.

Επιπλέον, έκαναν μια κοινή εμφάνιση σε μια συναυλία Beyoncé, την οποία ο αστέρας του “Dune” παραδέχτηκε αργότερα ήταν “δύσκολο να είναι την παρακολουθήσει”.

Η Jenner υποστήριξε διακριτικά τον αγαπημένο της και στην πρεμιέρα του “Wonka” τον περασμένο μήνα.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ