Χρύσα Μιχαλοπούλου: Πότε θα δούμε πρώτη φορά το κορίτσι του Λεωνίδα Κουτσόπουλου στον «Παράδεισο των κυριών»; – Αποκλειστικό

Η Χρύσα Μιχαλοπούλου 14 μήνες μετά τη γέννηση του γιου της, καρπό του έρωτά της με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο επιστρέφει τηλεοπτικά και θα την απολαμβάνουμε προσεχώς στη σειρά «Ο παράδεισος των κυριών».

Νάντια Ρηγάτου

Η όμορφη ηθοποιός και σύντροφος του Λεωνίδα Κουτσόπουλου, έγινε μανούλα πριν μερικούς μήνες και τώρα είναι έτοιμη να επιστρέψει στις επαγγελματικές της υποχρεώσεις.

Η Χρύσα Μιχαλοπούλου ξεχώρισε με την εμφάνισή της στην τηλεοπτική σειρά  «Άγριες Μέλισσες» του Αντ1, όπου υποδύθηκε τη Γαλλίδα Ζορζέτ αλλά και από την καθημερινή σειρά «Μέχρι χτες» του Σκαι, μετά από μια μικρή αποχή επιστρέφει στην Tv.

Η Χρύσα Μιχαλοπούλου έχει ήδη ξεκινήσει τα γυρίσματα για τη σειρά «Ο παράδεισος των Κυριών».

Οι τηλεθεατές θα τη δουν πρώτη φορά στον τηλεοπτικό αέρα τη Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου. Η ηθοποιός με την είσοδό της θα φέρει μεγάλη αναστάτωση στη ζωή ενός από τους βασικούς πρωταγωνιστές.

Η Χρύσα Μιχαλοπούλου θα είναι για 15 συνολικά επεισόδια στην καθημερινή σειρά και ο ρόλος της φιλόδοξης ηθοποιού που θα υποδυθεί αναμένεται άκρως ανατρεπτικός για την πλοκή της ιστορίας.

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ