Χρήστος Φερεντίνος: Ποιους σπουδαίους καλλιτέχνες θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της εκπομπής “Σάββατο με φίλους”; Αποκλειστικό

Το “Σάββατο με φίλους” του Χρήστου Φερεντίνου γίνεται ολοένα και πιο διασκεδαστικό αλλά και ανταγωνιστικό για τα υπόλοιπα τηλεοπτικά προγράμματα.

Της Νάντιας Ρηγάτου

Η αλήθεια είναι πως ο οικοδεσπότης αποτελεί αγαπημένο παιδί των καλλιτεχνών και έτσι πολλοί σπουδαίοι ερμηνευτές έχουν ανταποκριθεί στο κάλεσμά του και θα διασκεδάσουν το τηλεοπτικό κοινό στα επόμενα επεισόδια.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες μετά τον Γιώργο Μαργαρίτη που αποθεώθηκε το προηγούμενο Σάββατο, ο Χρήστος Φερεντίνος θα υποδεχθεί στο πλατό καλλιτέχνες που έχουν γράψει εξίσου μεγάλη ιστορία στο ελληνικό πεντάγραμμο.

Τα επόμενα Σαββατόβραδα λοιπόν ετοιμαστείτε να διασκεδάσετε με τον ανεπανάληπτο Αντύπα, την μοναδική  Ελένη Βιτάλη αλλά και τον Στέφανο Κορκολή.

Τρία διαφορετικά επεισόδια “Σάββατο με φίλους”  έρχονται στον Σκαι γεμάτα μουσικές επιτυχίες του κάθε καλλιτέχνη και φυσικά με εκλεκτούς καλεσμένους στο πλατό από το χώρο του θεάτρου και της τηλεόρασης.

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ