Chart Show: Η μαντινάδα του Μανώλη Κονταρού που έκανε τη Δέσποινα Βανδή να… κοκκινίσει – ΒΙΝΤΕΟ

Μία αναπάντεχη έκπληξη περίμενε τη Δέσποινα Βανδή στο Chart Show. Το βράδυ του Σαββάτου η γνωστή τραγουδίστρια παρουσίασε τη λίστα με τα 30 πιο επιτυχημένα παραδοσιακά τραγούδια από κάθε γωνιά της Ελλάδας.

Στο Chart Show εμφανίστηκε και ο Μανώλης Κονταρός. Αφού ερμήνευσε ένα από τα κορυφαία παραδοσιακά Κρητικά τραγούδια, τον “Πραματευτή” του Νίκου Ξηλούρη, ο δημοφιλής Κρητικός καλλιτέχνης κάθισε δίπλα στη Δέσποινα Βανδή και με μία μαντινάδα αναφέρθηκε στην κουμπαριά τους.

«Εδώ θα μείνεις έτσι; Δε φεύγεις;» είπε η Δέσποινα Βανδή στον Μανώλη Κονταρό. «Πού να πάω; Εδώ θα κάτσω. Καταρχήν είμαι και λίγο στρυμωγμένος. Με έχει στριμώξει ο κόσμος. Και αν σε ρωτήσω πάλι όταν θα είμαστε οι δυο μας μπορεί να μου ξεφύγει, θα σε ρωτήσω στον “αέρα”. Όλος ο κόσμος με ρωτά αν θα σε στεφανώσω για πες μου σε παρακαλώ τι απάντηση να δώσω» είπε ο Μανώλης Κονταρός και τη γνωστή τραγουδίστρια να χαμογελά αμήχανα.

«Θα το σκεφτώ. Μέχρι το τέλος του Chart Show θα σου απαντήσω. Κοκκίνισα ολόκληρη», είπε. «Έχουμε βρει και τον γαμπρό και τον κουμπάρο… όλα εντάξει» συμπλήρωσε ο Κρητικός καλλιτέχνης.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ