Ελλάδα Έχεις Ταλέντο: Αυτοί είναι οι διαγωνιζόμενοι του 4ου ημιτελικού που προκρίθηκαν στον τελικό

Ο τέταρτος και τελευταίος ημιτελικός του «Ελλάδα Έχεις Ταλέντο» πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου στον ΑΝΤ1. Η τελευταία δεκάδα των 40 διαγωνιζόμενων που βρίσκονται στους ημιτελικούς διεκδίκησαν την είσοδό τους στον μεγάλο τελικό.

Μετά την παρουσίαση των acts των διαγωνιζόμενων οι 4 κριτές του Ελλάδα Έχεις Ταλέντο», Γρηγόρης Αρναούτογλου, Κρυστάλλια, Έλενα Χριστοπούλου και Τάκης Ζαχαράτο ξεχώρισαν τα πέντε καλύτερα ταλέντα, από τα οποία τα δύο πέρασαν αμέσως στον τελικό. Οι υπόλοιποι τρεις διαγωνιζόμενοι τέθηκαν στην ψηφοφορία του τηλεοπτικού κοινού για να επιλέξει αυτό ποιος θα πάρει το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό.

Οι διαγωνιζόμενοι που προκρίθηκαν απευθείας στον τελικό του «Ελλάδα Έχεις Ταλέντο» ήταν η Μαριλένη Κουντούρη με τον Αλέξανδρο Παπανδρέου και οι First Bollywood Dance Academy Greece.

Οι Les Felines και ο Νίκος ο Μάγος τέθηκαν στην κρίση του τηλεοπτικού κοινού, με την  Ελένη Φραγγελάκη να ενημερώνει ότι αποχωρεί από τη διαγωνιστική διαδικασία οικειοθελώς. Τελικά το κοινό επέλεξε τις Les Felines.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ