Κατερίνα Καινούργιου: Ένταση στην εκπομπή – Ο Γιάννης Πουλόπουλος έβαλε τις φωνές στον Ανδρέα Μικρούτσικο

Ένταση προκλήθηκε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου με αφορμή την οργισμένη αντίδραση του Θανάση Μπέλλου κατά την επιστροφή του από το «Survivor».

Ανδρέας Μικρούτσικος και Γιάννης Πουλόπουλος διαφώνησαν για την αντίδραση του πρώην παίκτη του Survivor προς τους δημοσιογράφους και οι τόνοι ανέβηκαν στον “αέρα” της εκπομπής.

“Υπάρχει η λογική ότι ο δημοσιογράφος βγάζει το ψωμί του. Αλλά υπάρχει και η λογική ότι και ο παίκτης βγάζει το ψωμί του. Έχει τη ρήτρα του, δεν μπορεί να πει τίποτα… Είναι ο μόνος που μίλησε. Από εκεί και πέρα, η επιμονή ερωτήσεων τύπου… αυτόματο όπλο, μετά αγκαλιάζει το παιδί του κι έρχονται 150 μικρόφωνα” υποστήριξε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

“Βεβαίως είναι εριστικούλης, αλλά είναι και ο μόνος που μίλησε. Βεβαίως ο δημοσιογράφος κάνει τη δουλειά του, αλλά θέλει κι ένα τακτ. Μην επιμένεις να ρωτάς ασταμάτητα και αδιάκοπα», πρόσθεσε.

Ο Γιάννης Πουλόπουλος στη συνέχεια, πήρε το λόγο και είπε σε έντονο ύφος: «Θα μπορούσε να πει “παιδιά, δεν μπορώ να μιλήσω”. Το “τι ερωτήσεις είναι αυτές” δεν μπορείς να το πεις σε κανέναν δημοσιογράφο γιατί έχουμε παλέψει πολύ για την ελευθερία του λόγου. Απάντησε μόνο στις ερωτήσεις που ήθελε να απαντήσει».

Η συζήτηση συνεχίστηκε σε πολύ υψηλούς τόνους με τον Γιάννη Πουλόπουλο να φωνάζει: “Η ερώτηση του δημοσιογράφου είναι ιερή”.

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ