Χαμός στο Πρωινό – Έξαλλοι με τον Σταμάτη Φασουλή – ΒΙΝΤΕΟ

Φανερά ενοχλημένη ήταν η ομάδα της εκπομπής του ΑΝΤ1 “Το Πρωινό” με όσα είπε ο Σταμάτης Φασουλής στο Just the two of us το Σάββατο το βράδυ. Αφορμή στάθηκε η διευκρίνιση που έκανε σχετικά με την απάντηση “Άχου και δεν με νοιάζει” που είχε δώσει στο «Πρωινό» όταν ρωτήθηκε για τον Τρύφωνα Σαμαρά. Ο κριτής του «J2US» είπε ότι η απάντηση δεν πήγαινε στον Τρύφωνα Σαμαρά, αλλά στις ερωτήσεις που του είχαν θέσει στην εκπομπή. Στη σημερινή εκπομπή προβλήθηκε το συγκεκριμένο απόσπασμα από το J2US, με την Αφροδίτη Γραμμέλη να αναφέρει: “Λυπάμαι πάρα πολύ για τον κύριο Φασουλή και του απευθύνω κάτι… Τόσα χρόνια που είμαι δημοσιογράφος ποτέ δεν γύρισε ένας άνθρωπος καταξιωμένος, γιατί εγώ δεν θα τον υποτιμήσω όπως έκανε εκείνος που γύρισε μπροστά στον κόσμο να πει ότι υποτιμά μια ερώτηση που του έγινε με ευγένεια μετά το σχόλιό του για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί ο κύριος Φασουλής μίλησε τόσο απρεπώς απέναντι σε δημοσιογράφους και συνεργάτες μιας εκπομπής που τον κάλεσαν, τον τίμησαν, τον ρώτησαν πολύ ευγενικά για τη δουλειά που κάνει”.

“Όταν δέχεσαι και λες ναι σε ένα τηλεοπτικό πρόγραμμα, πρέπει να παίξεις αυτό το παιχνίδι. Όταν λες όχι, το λες επειδή δεν θες να υποστείς κάποιες συνέπειες που επιβαρύνουν ένα προφίλ, ένα βιογραφικό”, είπε από την πλευρά της η Φαίη Σκορδά.

Η Αφροδίτη Γραμμέλη συνέχισε όμως, παίρνοντας ξανά τον λόγο για να αναφερθεί στον κριτή του J2US: “Λυπάμαι πάρα πολύ για τη συμπεριφορά του κυρίου Φασουλή. Αν υποτιμά τις ερωτήσεις των δημοσιογράφων, εκ των υστέρων μάλιστα, εμένα με βάζει σε πολλές σκέψεις. Δεν δέχομαι να με υποτιμά κάποιος με αυτόν τον τρόπο, δεν το δέχομαι από κανέναν κύριο Φασουλή, όσο καταξιωμένος κι αν είναι. Σέβομαι τη δουλειά του, τον σέβομαι ως άνθρωπο, ως σκηνοθέτη, ως θεατράνθρωπο αλλά ως εδώ! Υπάρχει κι ένα όριο στο πώς μας φέρεται ο κόσμος”.

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ
Ροή
Lifestyle
Κοινωνία
Πολιτική

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.