Χαμός στο My Style Rocks: Κλάματα, ξαφνικές αποχωρήσεις και…κουμπαριές

Τα κλάματα της Βασιλικής και της Χριστιάννας, η αποχώρηση της Σελένης, η κουμπαριά Πόπης και Ηλιάνας και το δερμάτινο κυριάρχησαν στο σημερινό επεισόδιο του My Style Rocks.

Άλλο ένα “γεμάτο” επεισόδιο My Style Rocks παρακολούθησαν σήμερα οι τηλεθεατές. Το θέμα της ημέρας, ήταν το “Leather outfit” και τα κορίτσια θα έπρεπε να ντυθούν έχοντας ως βασικό υλικό το δερμάτινο. Παρ’ ότι η μόδα κυριάρχησε δεν έλλειψαν οι εντάσεις, οι οποίες οδήγησαν έως και σε αποχώρηση.

Τα κλάματα της Χριστιάννας και της Βασιλικής

Το κλίμα στο reality, συνεχίζει να είναι ιδιαίτερα έντονο και τα κορίτσια λυγίζουν. Η Χριστιάννα ήταν ιδιαίτερα φορτισμένη με αποτέλεσμα να βάλει τα κλάματα πριν καν ακούσει την κριτική των κοριτσιών. Μάλιστα η Εμιλία και η Σελένη, με τις οποίες έχει έρθει πολλές φορές σε ρήξη, προσπάθησαν να την εμψυχώσουν…μάταια. Η Βασιλική από την άλλη ξέσπασε σε κλάματα, έπειτα από τις συνεχόμενες εντάσεις που έχουν δημιουργηθεί με τις συμπαίκτριές της, αποκαλύπτοντας παράλληλα πως η παρουσία της στο show, δεν βρίσκει σύμφωνους τους γονείς της.

Η αποχώρηση της Σελένης

Οι εντάσεις συνεχίστηκαν καθ’ όλη την διάρκεια του επεισοδίου. Κατά την κριτική του outfit της Σελένης, η Χριστιάνα αρνήθηκε να κρίνει το ντύσιμο της συμπαίκτριάς της, λέγοντας πως δέχεται επιθέσεις όταν καλείται να σχολιάσει. Η ένταση κορυφώθηκε με τις δύο παίκτριες να αλληλοκατηγορούνται και την Σελένη να αποχωρεί. Λίγο αργότερα η παίκτρια γύρισε στο studio και το επεισόδιο συνεχίστηκε κανονικά.

Η κουμπαριά Πόπης και Ηλιάνας

Στην ευχάριστη νότα του επεισοδίου η Πόπη ανακοίνωσε πως με την Ηλιάνα θα γίνουν κουμπάρες. Φυσικά κάτι τέτοιο δεν ισχύει, καθώς πρόκειται απλώς για το concept που παρουσίασε η παίκτρια.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ