Χαμός μεταξύ Ευαγγελάτου και Πετρόπουλου στον «αέρα» του Mega – «Σηκώνω το γάντι και στο πετώ στη μούρη»

Μεγάλη ένταση επικράτησε στον «αέρα» του Mega με αφορμή το ρεπορτάζ για τις εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ μετά τις εκλογές της 25ης Ιουνίου και την απόφαση του Αλέξη Τσίπρα να μην προσέλθει στην προσύσκεψη των Ευρωπαίων Σοσιαλιστών. Οι τόνοι ανέβηκαν με την έναρξη της συζήτησης, όταν ο Ανδρέας Πετρόπουλος, δημοσιογράφος της «Αυγής» και «Στο Κόκκινο», επισήμανε ότι δεν θα κάνει κουτσομπολιό αλλά πολιτική κουβέντα.

Ο Νίκος Ευαγγελάτος έκανε λόγο για προσβολή και πρόκληση από πλευρά του συναδέλφου του. «Σηκώνω το γάντι που έριξες και στο πετώ στη μουρή», είπε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής της εκπομπής LiveNews.

Ο διάλογος Ευαγγελάτου-Πετρόπουλου

Ευαγγελάτος: Είναι λογικό να χρειάζεται έναν χρόνο σκέψης (σσ. στον ΣΥΡΙΖΑ), περίσκεψης θα έλεγα. Το ερώτημα είναι πόσο θα είναι αυτός ο χρόνος και τι θα ακολουθήσει.

Πετρόπουλος: Να κάνω μία επισήμανση ότι δεν έχω έρθει για κουτσομπολιό, αν είναι να κάνουμε πολιτική κουβέντα είμαι εδώ.

Ευαγγελάτος: Έχω την εντύπωση ότι γι’ αυτό σε καλέσαμε, όμως αν έχεις κάποιον ενδοιασμό να μην την κάνουμε, Ανδρέα μου. Δεν καταλαβαίνω το σχόλιο σου. Αν θες να κάνεις πολιτικό κουτσομπολιό είσαι σε λάθος εκπομπή. Συγγνώμη, αλλά αυτό που είπες το θεωρώ προσβολή, αν αισθάνεσαι αυτό Ανδρέα μου, να την κλείσουμε εδώ την κουβέντα.

Πετρόπουλος: Μην το παίρνεις προσωπικά.

Ευαγγελάτος: Όχι, δεν το παίρνω προσωπικά, είναι προσωπική αιχμή την οποία δεν δέχομαι. Κάνουμε ρεπορτάζ και για αυτό είμαι εδώ. Και η κα Γεροβασίλη ήταν χθες και ο κ. Παππάς και αν αισθάνεσαι πως κάνουμε πολιτικό κουτσομπολιό, να σταματήσουμε τώρα την κουβέντα Ανδρέα. Είναι πρόκληση αυτό, δηλαδή σηκώνω το γάντι που έριξες και στο πετώ στη μούρη, αυτό λέω Ανδρέα.

Πετρόπουλος: Ώπα, ώπα ηρέμησε.

Ευαγγελάτος: Αυτό λέω, το θεωρώ βαριά προσβλητικό αυτό που είπες.

Πετρόπουλος: Δεν είναι προσβλητικό. Να εξηγήσω γιατί. Το ρεπορτάζ που άκουσα μιλάει  ότι τσακώθηκαν, βρίστηκαν και αντάλλαξαν καρεκλιές τα οποία δεν συμβαίνουν, αυτό λέω.

Ευαγγελάτος: Πρόκειται για ένα ρεπορτάζ που είδες και δημοσιεύτηκε, αν αισθάνεσαι ότι αυτό το ρεπορτάζ δεν συνέβη και θες να το διαψεύσεις, είναι κάτι που με πολύ χαρά το ακούω. Τα περί κουτσομπολιού τα αντιστρέφω.

Πετρόπουλος: Άρα δεν αφορά εσένα, βιάστηκες. Αφορά το ρεπορτάζ.

Δείτε το βίντεο:

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ