Μπρίτζερτον: Η Nicola Coughlan κάνει spoiler για τη δεύτερη σεζόν

Η Nicola Coughlan αποτελεί μια εξαιρετικά ταλαντούχα ηθοποιό, η οποία έγινε ευρέως γνωστή μέσω της σειράς Μπρίτζερτον.

Η επιτυχημένη σειρά του Netflix, βασισμένη στα best seller της Τζούλια Κουίν, κυκλοφόρησε πριν από σχεδόν ένα χρόνο και από τότε απέκτησε εκατομμύρια θαυμαστές σε ολόκληρη την υφήλιο.

Αυτήν την περίοδο πραγματοποιούνται τα γυρίσματα της δεύτερης σεζόν Μπρίτζερτον και η λαμπερή πρωταγωνίστρια έκανε κάποιες σημαντικές αποκαλύψεις.

 

Σε μια πρόσφατη συνέντευξή της λοιπόν μίλησε μεταξύ άλλων για την τεράστια απήχηση του Μπρίτζερτον στο κοινό, καθώς και για την αναγνώριση από κριτικούς και για τα βραβεία που έλαβε.

“Είμαστε εν μέσω γυρισμάτων της δεύτερης σεζόν, οπότε εμείς το cast δημιουργήσαμε το νέο groupchat μας. Ονομάζεται Bridger-2 και είμαι πολύ περήφανη, γιατί το διάλεξα εγώ”, δήλωσε χιουμοριστικά η τηλεοπτική Πενέλοπε Φεδέρινγκτον.

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Bridgerton (@bridgertonnetflix)

Τόνισε επίσης ότι οι τηλεθεατές θα πρέπει να έχουν μεγαλύτερες προσδοκίες για τη συνέχεια της ιστορίας. “Όταν γυρίζεις την πρώτη σεζόν, δεν ξέρεις αν θα έχεις και δεύτερη. Ωστόσο, όλοι ελπίζαμε να έχουμε την ευκαιρία, γιατί ο κόσμος την αγάπησε πολύ.

Και η Kate Sharma, η οποία είναι νέα προσθήκη, είναι ένας πολύ δυναμικός χαρακτήρας. Είναι μία δυνατή, ανεξάρτητη γυναίκα. Το γεγονός ότι βρισκόμαστε σε αυτή τη θέση είναι πραγματικό προνόμιο”, είπε η Coughlan. Επομένως, ανυπομονούμε να παρακολουθήσουμε σύντομα την πρεμιέρα της σειράς – φαινόμενο.

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Bridgerton (@bridgertonnetflix)

Πηγή: instyle.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ