Μπέττυ Μαγγίρα: Τι αποκαλύπτει για τη νέα εκπομπή της στο OPEN

Την πρώτη της συνέντευξη παραχώρησε η Μπέττυ Μαγγίρα, μετά την ανακοίνωση του OPEN πως αναλαμβάνει την καθημερινή πρωινή ζώνη του τηλεοπτικού σταθμού, έπειτα από την αποχώρηση της Κατερίνας Καινούργιου. Μιλώντας στο περιοδικό Hello και τον δημοσιογράφο Γιάννη Βίτσα, αναφέρθηκε στο νέο τηλεοπτικό της εγχείρημα, κάνοντας λόγο για πρόκληση. “Γιατί θα είναι η πρώτη φορά που θα δοκιμαστώ σε κάτι τέτοιο, σε μια τόσο δύσκολη περίοδο της ζωής όλων μας και σε μια ζώνη που ειδικά φέτος έχει μεγάλο ανταγωνισμό” λέει.

Όπως σημείωσε, δεν της είχαν ξαναπροτείνει παρουσίαση στην πρωινή ζώνη. “Την απόφαση για να το κάνω την πήρα επειδή φέτος νιώθω πιο ώριμη και πιο έτοιμη από ποτέ” τόνισε και αποκάλυψε τι διαφορετικό θα έχει αυτή η εκπομπή.

“Ετοιμάζουμε ένα πρωινό με πολύ κέφι και με ιδέες που γελάμε και εμείς οι ίδιοι όταν τις συζητάμε. Άλλωστε, δεν υπάρχει λόγος να επαναλάβουμε κάτι που υπήρχε και πριν. Είμαι η Μπέττυ και μπαίνω στην πρωινή ζώνη χωρίς να χρειάζεται να συγκρίνω τον εαυτό μου με κάτι που έχω κάνει ή έχουν κάνει άλλοι. Το πάμε όλο από την αρχή. Μηδενίζουμε το κοντέρ και ξεκινάμε! Σίγουρα θα έχει τις κλασικές ενότητες, όπως μόδα, σχολιασμό, showbiz, μαγειρική – και εκεί τελειώνει το κλασικό”

Η Μπέτυ Μαγγίρα απάντησε και στις φήμες που την ήθελαν να παρουσιάζει την εκπομπή μαζί με το σύζυγό της, Δημήτρη Μάζη. “Δεν είναι αλήθεια” είπε, ενώ αναφέρθηκε στην ομάδα της εκπομπής, χωρίς ωστόσο να αποκαλύψει ονόματα. “Φτιάχνουμε την ομάδα μας με τη λογική που προανέφερα. Άνθρωποι γνωστοί και αγαπητοί στο κοινό, που θα μπορούν να υποστηρίξουν τις ενότητες μας με γνώσεις, ετοιμότητα και χιούμορ. Έχουμε κάνει αρκετές ασκήσεις χημείας και έχουμε σχεδόν φτιάξει την τέλεια ομάδα δράσης. Τα ονόματα δεν μπορώ να τα πω ακόμα. Θα ανακοινωθούν από το κανάλι” ανέφερε.

“Σκεφτόμαστε ένα πρωινό που θα φέρνει χαρά στον τηλεθεατή, ειδικά αυτή την περίοδο που όλοι έχουμε ανάγκη από αισιοδοξία και ένα γλυκό κλείσιμο του ματιού. Μοντέρνο αλλά και προσιτό, με χιούμορ και πολύ άμεση επαφή με τον τηλεθεατή” συμπλήρωσε η παρουσιάστρια.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ