Αυλαία για το VINYΛΙΟ: Το μήνυμα του Αντώνη Κανάκη για την υπόθεση της Πάτρας – “Τα παιδιά και τα μάτια μας”

Αυλαία έριξε το VINYΛΙΟ» για φέτος. Ο Αντώνης Κανάκης, μαζί με τους Γιάννη Σερβετά και Χρήστο Κιούση, αποφάσισαν να «κλείσουν» τη φετινή σεζόν όσο πιο τρυφερά και νοσταλγικά γίνεται, παρουσιάζοντας μία εκπομπή για τα παιδικά μας χρόνια.

Στο κλείσιμο της εκπομπής, ο Αντώνης Κανάκης συγκινημένος αποχαιρέτησε τους τηλεθεατές με ένα μήνυμα με αφορμή την υπόθεση της Πάτρας με τον θάνατο των τριών κοριτσιών.

“Ήταν η εκπομπή αφιερωμένη στα παιδικά μας χρόνια. Τα παιδιά και τα μάτια μας, ρε γαμώτο, τα παιδιά και τα μάτια μας! Επιλέξαμε όχι τυχαία αυτή την εκπομπή, αυτή την δεδομένη χρονική στιγμή στον κόσμο τον οποίο ζούμε. Ελάτε να δημιουργήσουμε, τουλάχιστον μέσα στις οικογένειες, έναν κόσμο διαφορετικό για τα παιδιά… Να μην τους φέρνουμε σε επαφή με αυτή την ασχήμια που υπάρχει εκεί πέρα έξω” ανέφερε αρχικά.

“Το ξέρω ότι γίνομαι κουραστικός αλλά υπάρχουν κάποια πράγματα που γίνομαι σκόπιμα κουραστικός. Κάποια στιγμή όλοι αυτοί οι άνθρωποι, οι οποίοι στον βωμό της τηλεθέασης βομβαρδίζουν την κοινωνία με δηλητήριο, ασταμάτητα από το πρωί ως το βράδυ, ελπίζω ότι θα βρεθούν κάποια στιγμή στο σπίτι και θα κάτσουν να αναλογιστούν το μέγεθος αυτής της πράξης και το πόσο εγκληματικό είναι για την περιρρέουσα ατμόσφαιρα και την τοξικότητα της κοινωνίας μας και πώς αυτό μπολιάζει τις ψυχές μας” είπε χαρακτηριστικά.

“Σήμερα, λοιπόν, που η εκπομπή ήταν αφιερωμένη στα παιδικά μας χρόνια ας ελπίσουμε ότι κάτι θα αλλάξει αν και τα πράγματα δεν το δείχνουν. Ας ελπίσουμε τουλάχιστον ότι εμείς θα το αλλάξουμε μέσα στις οικογένειες. Αυτό ήταν το τελευταίο VINYΛΙΟ της σεζόν και ευχαριστούμε όλα τα παιδιά” κατέληξε ο παρουσιαστής.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ