Aquaman and the Lost Kingdom: Κυκλοφόρησε το πρώτο teaser trailer της ταινίας – ΒΙΝΤΕΟ

Μπορεί τις τελευταίες ημέρες να κυκλοφορούσαν οι φήμες ότι η Warner Bros «αποσύρει» κάθε είδους διαφημιστική καμπάνια για το «Aquaman and the Lost Kingdom», όμως σήμερα το στούντιο κυκλοφόρησε το πρώτο επίσημο teaser για την ταινία.

Μέσα σε 30 δευτερόλεπτα το teaser προσφέρει μία σύντομη αλλά γεμάτη δράση παρουσίαση της νέας περιπέτειας του Τζέισον Μομόα (Jason Momoa) και αποκαλύπτει ότι το πρώτο πλήρες τρέιλερ θα κυκλοφορήσει σε τέσσερις ημέρες, δηλαδή στις 14 Σεπτεμβρίου.

Σημειώνεται ότι η Warner Bros είχε παρουσιάσει ένα τρέιλερ στο CinemaCon, το ετήσιο συνέδριο ιδιοκτητών κινηματογραφικών αιθουσών στο Λας Βέγκας, το οποίο όμως στην συνέχεια δεν κυκλοφόρησε για το κοινό.

Η Άμπερ Χερντ (Amber Heard) επιστρέφει ως πριγκίπισσα Μίρα στο πρωταγωνιστικό καστ που το συμπληρώνουν μεταξύ άλλων οι Πάτρικ Γουίλσον (Patrick Wilson), Γιαχία Αμπντούλ-Ματίν Β’ (Yahya Abdul-Mateen II), Εμίλια Κλαρκ(Emilia Clarke), Τεμουέρα Μόρισον (Temuera Morrison) και Νικόλ Κίντμαν (Nicole Kidman).

Δείτε το πρώτο teaser trailer για το Aquaman and the Lost Kingdom:

Η σύνοψη της ταινίας

«Έχοντας αποτύχει να νικήσει τον Aquaman την πρώτη φορά, ο Black Manta, που εξακολουθεί να οδηγείται από την ανάγκη να εκδικηθεί τον θάνατο του πατέρα του, δεν θα σταματήσει μπροστά σε τίποτα για να εξοντώσει τον Aquaman μια για πάντα. Αυτή τη φορά ο Black Manta είναι πιο απειλητικός από ποτέ, καθώς χειρίζεται τη δύναμη της μυθικής Μαύρης Τρίαινας, η οποία απελευθερώνει μια αρχαία και κακόβουλη δύναμη.

Για να τον νικήσει, ο Aquaman θα στραφεί στον φυλακισμένο αδελφό του Orm, τον πρώην βασιλιά της Ατλαντίδας, για να σφυρηλατήσει μια απίθανη συμμαχία. Μαζί, πρέπει να παραμερίσουν τις διαφορές τους προκειμένου να προστατεύσουν το βασίλειό τους και να σώσουν την οικογένεια του Aquaman, αλλά και τον κόσμο, από την ανεπανόρθωτη καταστροφή»

Το Aquaman and the Lost Kingdom αναμένεται να προβληθεί στις ελληνικές αίθουσες στις 20 Δεκεμβρίου 2023.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ